• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audio Show 2013

Raczej też będę, mogę kogoś zabrać :) ale tylko jedną osobę, tzn dwie jadą tylko na pięć osób bo gleba jest za duża i z tyłu się nie jeździ - marian wie o co chodzi :D

Lklukasz zgryźliwcze, miałaby ominąć mnie przyjemność zobaczenia Twego szelmowskiego uśmieszku? Nigdy.
Zresztą umawiałem się już znacznie wcześniej z jednym gościem z Gdańska. ;)

Hehe :)
Znów mam być organizatorem?

Mi organizacja przed dwoma laty pasowała. Tylko warto byłoby wcześniej kasiutkę zbierać. Moim zdaniem jest wpłata, jest rezerwacja. Tylko i wyłącznie w ten sposób. Po ustalonym terminie reszta niezdecydowanych nocleg organizuje na własną rękę.

Oj żałuję, że nie dane było mi się z Wami spotkać w zeszłym roku.

No to będę też skoro Przemkowi obiecałem :) Tylko Łukasz musi się ogarnąć i zadzwonić do mnie.

Oczywiście. Podkrążone oczy, jeden wysoki, jeden niski, jeden duży i wszyscy z ciążą spożywczą :P

Tylko warto byłoby wcześniej kasiutkę zbierać. Moim zdaniem jest wpłata, jest rezerwacja. Tylko i wyłącznie w ten sposób. Po ustalonym terminie reszta niezdecydowanych nocleg organizuje na własną rękę.

Oczywiście, i tak robiłem poprzednimi razy, miesiąc przed już było wszystko ugadane.
Niestety, zdarza się tak że niektóre osoby wykruszają się po 100% potwierdzeniu że jadą, i w momencie gdy muszą zapłacić nie chcą tego zrobić, bo nie jadą.
Wszystko wtedy bierze w łeb, bo kasy nie ma na zapłacenie pokoju.
Później trzeba kombinować, załatwiać inny, mniejszy pokój, co za tym idzie droższy... albo zrobić zrzutkę za jedną osobę której nie ma...
...rok temu miała być zrzutka za jedną osobę i z tego co pamiętam to tylko kilka osób mi oddało kasę (lub postawiło piwo)... ale kit z tym, o pare groszy nie będę się kłócił.

Ciężko się robi interesy z ludźmi którzy zmieniają zdanie i łamią dane słowo.
Dlatego ja nie otworzę listy, nie piszę się teraz na organizatora, jak również nie napiszę nawet że jadę... bo nie wiem jeszcze czy pojadę.

Powrót