• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audio Show 2014

Oto lista sprzętu:

-lampa na EL84 (ta co rok temu)
-monitorki na FW146 + TW030 WA10
-odtwarzacz CDP-XE220
-DAC Lampucera Maxi
-DAC Nastromo 5
(możliwość podłączenia sprzętu na mini jack)

Proszę o przywiezienie płyt abyśmy mieli czego słuchać.
Ja jestem w trakcie wypalania nowych płyt, jak również wezmę te co rok temu.

Podaję numer tel. pod którym będę dostępny: 733-243-676

Marian, myślisz że o której dotrzesz już na Audioshow?
Ja będę jako pierwszak, nikogo nie znam więc...

Planujemy na 9.30 ale zobaczymy jaką droga będzie.
Zabiorę też przetwornik bluetooth bluelino 4g ;-) jakieś kable ;) jakieś flaki 24 bit

9:30 planowo, ale nigdy nie wiadomo co się może przydarzyć (tfuuuu) na trasie.

Kontakt podałem, gdyby co to proszę dzwonić.

Jutro o 13 akcja palenia opon pod Sejmem więc do 15 na pewno jakieś utrudnienia będą, jeśli dużo osób przyjedzie. A pogoda dziś była wyjątkowo dobra.

Ja jestem w trakcie wypalania nowych płyt

Tylko na AS nie chwalcie sie wypalanymi plytami. Nie wszyscy chca puszczac z CD-R a czesto trzeba cos opowiedziec o plycie ktora sie daje do odtwarzania. To niestety nie bazar tylko powazne szoł marketingowe. Jak wchodzisz w gajerze z odpicowana laska to od razu znajduje sie miejsce odsluchowe i ktos chce z Toba gadac. A jak przychodzi malolat to chyba tylko w tonsilu moze swobodnie czegos poslychac. Kiedsy tonsil sie wystawial i bylo pusto w pokoju wiec mozna bylo robic co sie chce. Dwoch wazniakow w gajerach bylo tak naprutych ze im wszystko wisialo :)

Tylko na AS nie chwalcie sie wypalanymi plytami. Nie wszyscy chca puszczac z CD-R a czesto trzeba cos opowiedziec o plycie ktora sie daje do odtwarzania.

Ja ściemniam że mam wypaloną z oryginału :flapper:
Gdy gość zna płytę, włącza i słyszy znane utwory, to już potem można mu dawać co się chce... znaczy się że zaufał :)
Ale faktycznie, często pytają czy to aby nie jakaś prowokacja albo spreparowane płyty...

Jak wchodzisz w gajerze z odpicowana laska to od razu znajduje sie miejsce odsluchowe i ktos chce z Toba gadac

Koszulka DIYaudio też działa.
Rok temu Pan z Zingali acoustic sam nas zagadywał ;)
Ale to zależy od człowieka, jedni chcą rozmawiać, a przynajmniej mówią dzień dobry do wchodzących, a inni tylko siedzą na krzesełku obok i włączają muzykę.

Dwoch wazniakow w gajerach bylo tak naprutych ze im wszystko wisialo

Słyszałem że w którymś pokoju winkiem częstowali :thumbup:

marianie nie napisałeś najbardziej istotnej informacji albo mi umkła ;)
Gdzie ten hostel jest i czy piechtą daleko od sobieskiego ?

- - - - - aktualizacja - - - - -

już coś grają ;)

Seasy też będą ;)

Nie wiedziałem że będą te kolumny na STX-ach których słuchałem w Bydgoszczy...
No ciekawe jak teraz to zagra.

Ostatnia edycja:
Powrót