• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audio Show 2014

Jeśli chodzi o pokój w Sobieskim, to już sprzęt gra.
Jeśli chodzi o hostelowy, to jest już spakowany :)

Wypalam ostatnią płytę i idę spać...

Bydgoszcz gotowa do wyjazdu.
Do zobaczenia w Sobieskim.

PS. jak co roku zbiórka o 12-stej w tym miejscu:

Jeśli ktoś nie zdąży a ma jakąś sprawę, to proszę dzwonić 733-243-676.

Tak sobie myślę, że przy projektowaniu tych wszystkich kolumn prezentowanych na AS wartościowanie ich cech jest dobrze opisane na plakacie ze zdjęcia nr 121, w tej właśnie kolejności.

:) Wszystko jest, nawet marian ma fotke ;). Myślałem że ktoś wrzuci tą grupową o 12:00 ale nie jestem pewien czy to dziś mieli robić czy jutro.

Fotka była dziś.
A co do wartościowania, to monitorki na fw146 i ss 2604 kosztują 7500pln... grały bardzo ładnie, nosz ale jak mi gość przedstawił cenę to mnie na chwilę zatkało.

Nie na temat...
ploter a coś Ty taki nagrzany, że aż w dwóch tematach o tym piszesz ? ;)

Czyżby takie zdrowe hostessy dopisały ?

Propo Tonsila gra to lepiej i co tam za wysokotonowy jest?
Będę jutro ale nurtuje mnie to strasznie! :-)

Nie wiadomo, jakiś metal. Front kopółki ochydnie wykończony farbą/lakierem. Ale nowe altusy wymiarami wielkie lochy :)

Czy u Tonsila grały te kolumny z 8 wooferami ? Jestem ciekaw ogólnej opinii o Tonsilu. Tego jak prezentuje się dźwięk w porównaniu do zestawów w podobnej cenie obecnych na AS.

Dzięki wszystkim za spotkanie i wspólnego kebaba po którym mnie suszy do teraz. Miło bylo poznać, hotelowiczom życzę udanej imprezki :D

Ostatnia edycja:
Powrót