Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
DokładnieTak te Albedo to TL,miałem okazję dłuższego słuchania tych kolumn i są po prostu rewelacyjne!Tylko ta cena
Na dole scan discovery ale na gorze nie odszyfrowalem glosnika
Ciężkie pytanie
Słuchałem ale nie przywiązywałem za bardzo uwagi do nazw
Jakbyś pokazał to napewno odświeży mi pamięć
Mowilem juz w warszawie. Studia zmieniaja...J-Adi na ulicy pewnie bym ciebie nie poznał, troszkę się zmieniłeś.
Firma ta nie wykorzystuje mega drogich głośników tym bardziej szacunek za to jak grają,np te....
http://www.audiosolutions.lt/collections/euphony/euphony-40/
głośniki za parę stów a grają naprawdę fajnie,potężny bas z kolumienki 8l obudowa OZ.Mam wrażenie że wiele kolumn z 18 woferami nie grają takim basem....
Euphony 40 ? Prawie 8 tyś złotych za pare kolumienek na DX25TG i SDS-134 :blink:Firma ta nie wykorzystuje mega drogich głośników tym bardziej szacunek za to jak grają,np te....
http://www.audiosolutions.lt/collect...ny/euphony-40/
głośniki za parę stów a grają naprawdę fajnie,potężny bas z kolumienki 8l obudowa OZ.Mam wrażenie że wiele kolumn z 18 woferami nie grają takim basem....
Masz rację ale jest to jeden z najniższych modeli kolumn ASDla mnie one robia wow ze wzgledu na swoj wymiar ale to nie jest do sluchania na dluzej... Bas pompuje, dx i moze dobrze zaaplikowany ale calosci brakuje troche do poprawnego grania, takie moje zdanie
a ja stalem obok irka i nawet nie wiedzialem kto to jest!Poracha, bylem na AS i sie nie spotkalem za Pawlem, lol ;-)
Zapomnialem o tym zdjeciu.
Czyli wyciągają 110% z danego zestawu
I na tym powinna polegać branża audio
A nie na ładowaniu drogich głośników i braku wykończenia odpowiedniej aplikacji
Dla mnie mistrzostwo to jest Zeta Zero. Wole technologie, liczby i konkrety niż wyciąganie 110 procent z tanich głośników.
Co do Zeta Zero to porównując ich cenę to grają przeciętnie a z tą technologią też bym nie przesadzał
albo HDS-134Euphony 40 ? Prawie 8 tyś złotych za pare kolumienek na DX25TG i SDS-134
Same accutony pewnie z okł. 10 kafliPopierdułki za 50 kafli
Nie no bez jaj 3700zł to chyba za parę... Tam jest midwoofer za 30 dolcówEuphony 40 ? Prawie 8 tyś złotych za pare kolumienek na DX25TG i SDS-134
10 tys za ich monolit to nie jest wygórowana cena na tle np alpharda za 12 czy innych podobnych.