Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Szczyt czego?Nie prawda, po prostu są ludzie którym się taka aplikacja podoba.
Żądanie kosmicznych pieniędzy za kolumny w których siedzą głośniki za 300zł sztuka to szczyt...
Tak to wstega mundorfakurde tez bym się kiedyś wybrać musiał a te po środku z illuminatorem to co tam na górze siedzi mundorf ??
Te acutony to kosztują może z dwa kafle na kolumnę a nie 10. Ale marianowi chodziło o zasadę a nie konkretnie ten model.
Tonsil wrzucił altusy za 6 tysżart chyba.
Pylon dał ciekawe kolumny za około 3 kafle - i to jest wg mnie jest warte tej kasy.
To samo Akkus - dobre brzmienie za dobra kasę. 10 tys za ich monolit to nie jest wygórowana cena na tle np alpharda za 12 czy innych podobnych.
Szczyt czego?
Jeśli taka kolumna gra lepiej niz inna zrobiona na głośnikach za cene samochodu to ktora wybierzesz?
Kupisz ta gdzie sa lepsze głośniki czy ta ktora lepij gra?
To samo Akkus - dobre brzmienie za dobra kasę. 10 tys za ich monolit to nie jest wygórowana cena
I tak nas nie kojarzyłeś przyznawając się do tegoPrzed chwilą wróciłem do domu Dziękuję Panowie za odwiedzenie naszego skromnego pokoju i przybicie piątki. Fajnie poznać "na żywo" ludzi których na codzień zna sie tylko z wpisów na forum.
I tak nas nie kojarzyłeś przyznawając się do tego![]()
Zgadzam sie z tobą... ja tezChodzi o windowanie cen... niestety klient nie wie że w niektórych przypadkach jest ostro "dymany", tylko dlatego że mu się ten dźwięk podoba.
Jak widać, niektórzy robią konstrukcje dla zysku, a niektórzy po to aby uszczęśliwić ludzi... ja kibicuję tym drugim.
No takPrzed chwilą wróciłem do domu Dziękuję Panowie za odwiedzenie naszego skromnego pokoju i przybicie piątki. Fajnie poznać "na żywo" ludzi których na codzień zna sie tylko z wpisów na forum.
Tylko z jednej strony zarosłes![]()