• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audio Show 2014

Nie. Chyba, że jest jeszcze jeden mucha. Nie było mnie podczas robienia zdjęcia.
Marian pomylił mnie z Tomkiem, twórcą kolumn na Exelach.

Mariam, jest błąd w opisie zdjęcia. Mnie tam nie ma :-)

O ja, faktycznie :D
Myślałem o harnas1201, a dokładnie o jego kolumnach, i "z automatu" wpisałem Ciebie :flapper:

zaczalem pisac swoja opinie itp... az mi sie karta zwiesila
juz mi sie odechcialo

Ja rok temu wszystko kopiowałem do notatnika, aby nie było takiego zonku... weszło to w krew po tym jak forum szwankowało.

Co do samego opisu wystawy, mam "wywalone", bo i tak wszystko się obija o "słuch" odwiedzającego... w tym roku do mnie to dotarło najbardziej.

Nie na temat...
ale przeciez forum samo zapamietuje co chwile co piszecie
a jak sie przypadkiem przeladuje
to na dole masz "przywroc zapisane z automatu" czy jakos tak

tak, zapisuje co sie przydaje od dawna
ale skopalo sie cos innego i nie moglem juz wrocic czy czegos zmienic
ale jutro cos napisze :p

Na grupowym pierwszy z lewej to ja

Wiedziałem że ktoś znany (z niku).
Eh, ta moja pamięć :rolleyes:

Zaskoczeniem był Pteterycz, twarz znana, ale zupełnie nie ten "gość" co rok temu który się ze mną witał i przedstawiał właśnie jako Pteterycz... i nawet Gokar twierdzi to samo :D
Po za tym, nie podpisał się na zdjęciu z poprzedniego roku że On to On, więc tym bardziej mam dylemat, z kim ja w ogóle rozmawiałem w tym roku, jak i w poprzednim :D

Pogromca połowicznie wystąpił na zdjęciu.
Tak skojarzyłem że jak był Pogromca i marian to nie było Yoshiego i dolphina :D:D.

Paweł na tym zdjęciu wygląda na naprawdę zachwyconego :D:D

Tak w ogóle to kto jest kto na zdjęciu grupowym?
Dolphin my się widzieliśmy chwilę na żywo i nie poznaje Cię na żadnym :)

Gdzie sie minelismy?:)

Co do monitorow to na bank jest sds, nie hds... Mialem oba, nie problem je rozroznic.

Tak skojarzyłem że jak był Pogromca i marian to nie było Yoshiego i dolphina

Eee, aż tak źle nie jest abyśmy się unikali.
Trzech modów spotkałem (jeden jest na zdjęciu), uścisk ręki był :)
Nawet byłem w pokoju Lusztiego, co prawda nie siedziałem na krzesełkach ale byłem.
Yoshiego w tym roku nie spotkałem.

No to już! W akustyku komplet głośników 320zł :D pozostaję zrobić zwrotkę z podziałem na 1.9 kHz wymiary kolumienki podane i mamy monitorki za 3700zł (para albo sztuka, sam już nie wiem teraz :unsure:)

- - - - - aktualizacja - - - - -

Co do monitorow to na bank jest sds, nie hds... Mialem oba, nie problem je rozroznic.
No kosze inne, ale wolałem się upewnić

Heh w parts-express te peerless'ki po 15$ są :D

To jakie grupowe zamówione?
Ktos siedzi teraz w stanach?
Ja chetnie zamówiłbym cos jeszcze

Eee, aż tak źle nie jest abyśmy się unikali.
Trzech modów spotkałem (jeden jest na zdjęciu), uścisk ręki był :)
Nawet byłem w pokoju Lusztiego, co prawda nie siedziałem na krzesełkach ale byłem.
Yoshiego w tym roku nie spotkałem.

To Luszti już ze swoją manufakturą był ? Co wystawiał możę parę słów ktoś napisze?
Panowie a co z tymi samochodami Premium co miały być w nich odsłuchy sprzętu car audio ? lklukasz nie byłeś :D?

Gdzie sie minelismy?:)

Kiedyś w Gdańsku przy akademikach gadałem ze scythe. Ty przyjechałeś na rowerze, przedstawiliśmy się nickami chwile pogadaliśmy i odjechałeś ;)
Ja wtedy miałem jedną sztukę wlmów w ręce bo miałem ją na pomiarach :).

Powrót