Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To ja tez mam takiego obcinacza, MSMR. Chciałem zobaczyć jak zagrają PMC jako "topowy" przedstawiciel TLki... zarówno trzydrożna podłogówka jak i nagradzane 21ki poległy na całej linii. Za co tu nagradzać, się pytam? Albo niektóre numery Orbitala.
Po prostu nie bylo slychac niskiego basu, za to w przeciwienstwie do innych pokoii nie bylo denerwujacego i dudniacego z BR zakresu 80-120hz. Niestety wiele tradycyjnych kolumn generowalo tutaj najwieksze problemy.
EE tam, mam ciekawsze rzeczy do roboty niż dawać druga szansę sprzętowi który mi się nie podobał.Wypożycz je do domu na odsluch, to zmienisz zdanie
Tylko to co piszesz kompletnie przeczy logice i stanowi faktycznemu. Układ bas reflex nie może generować problemów w zakresie 80-120 tylko z powodu bycia układem BR bo promieniowanie portu jest w bardzo wąskim zakresie. Przy 80-120Hz port promieniuje znikome ilości w odróżnieniu do LT która sieje tam całkiem solidnie. Tak więc zwalanie winy na układ bas refelx za dudnienia w wspominanym zakresie a brak tego dudnienia przypisywać zaletom linii nielogiczne bo po prostu jest sprzeczne z fizyką działania obu układów ;-).
EE tam, mam ciekawsze rzeczy do roboty niż dawać druga szansę sprzętowi który mi się nie podobał.
Zwróciłem tylko uwagę, że totalnie nie podobały mi się kolumny nad którymi ochy i achy rozsiewają audioopiniotwórcy prasy "fachowej". I na to że aż takie rozczarowanie zwyczajnie mnie zaskoczyło.
Oceniam kolumny jako calosc, a to ze porty sa strojone nizej to kazdy amator wie. 99% kolumn na as bylo w BR i zdecydowana wiekszosc z nich dudnila. Tak sie akurat sklada, ze to co bylo w TL na AS nie dudnilo, lacznie z diy w pokoju Audiostereo.