• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audio Show 2015

1. Pawel074 (piątek, sobota)
2. Kolega Pawła074 (piątek, sobota)
3. Jimy-Adi (piatek, sobota)
4. Bocian (piątek, sobota)
5. marian (piątek, sobota)
6. Gokar (piątek, sobota)
7. MariuszElektro (piątek, sobota)
8. Kolega MariuszElektro (piątek, sobota)

Panowie widzę że mamy już 8 osób. Jak do 25 będą jeszcze dwie osoby chętne weźmiemy 10 osobowy pokój o ile będą jeszcze wolne, więc zachęcam by szybko sie decydować. :-)

Ja się jeszcze zastanawiam. Póki co to jest takie 50%.
Poza tym, hasło piątek sobota, mam rozumieć jako dwa noclegi, a w niedzielę wypad do domu ?

Poza tym, hasło piątek sobota, mam rozumieć jako dwa noclegi, a w niedzielę wypad do domu ?

Tak.
Od piątku godzina 14-sta, do niedzieli godzina 11-sta.
Jeśli ktoś przyjedzie szybciej i nie chce hodzić po Warszawie z bagażami, to może je zostawić w Emce wcześniej w recepcji i powiedzieć że ma rezerwacje od godz. 14-stej. Tak samo w niedzielę, opuszcza pokój o 11-stej i może zostawić swoje rzeczy w recepcji do wieczora.

Ostatnia edycja:
Spoko dzieki, a orientujesz się jak w tej emce wygląda sprawa pokojów jednoosobowych ? Jak mamie opowiadałem o AudioShow to stwierdziła, że dawno w Warszawie nie była i by się chętnie wybrała na wycieczkę po mieście.

Trzeba zadzwonić i zapytać czy wolne mają na tą datę.
No ale jednoosobowy jest zawsze drogi, 170zł z łazienką, 140zł z łazienką na korytarzu.

Weźmy 10 osobowy. Na wszelki wypadek jak ktoś się dopisze na ost chwile. Różnica w cenie żadna praktycznie.

1. Pawel074 (piątek, sobota)
2. Kolega Pawła074 (piątek, sobota)
3. Jimy-Adi (piatek, sobota)
4. Bocian (piątek, sobota)
5. marian (piątek, sobota)
6. Gokar (piątek, sobota)
7. MariuszElektro (piątek, sobota)
8. Kolega MariuszElektro (piątek, sobota)
9. waloos (piątek, sobota)

W tym momencie jestem pewny na 90%
Mam nadzieję, że bilety kolejowe nie zdrożeją w ciągu weekendu.
Panowie którzy się wybierają, o której macie być zamiar w piątek ?

Mamy komplet, mamy pokój. Nie podałem tylko ceny :P

Koszt całego pokoju 760zł czyli po 76zł na osobę - to oczywiście jest kwota za dwie doby więc myślę, że cena naprawdę bardzo atrakcyjna :)

Panowie do której macie zamiar być w niedzielę? zamawiam bilet powrotny i nie wiem do której jest tam sens zostawać. Zmywacie się w godzinach wczesniejszych czy raczej "po zmroku" ? Ja się zastanawiam nad 18:00 albo 16:50.

Co roku było tak, że w sobotę zwiedzaliśmy Sobieskiego, i to zazwyczaj trwało do godzin wieczornych z racji ilości pokoi (między czasie jakiś obiad, piwko).
Na niedzielę zostawialiśmy sobie Golden tulip i Bristol, a że w tych hotelach było tylko po kilka sal, więc trwało to max 3 godziny (łącznie z dojazdem pomiędzy hotelami). Potem jeszcze raz do Sobieskiego posłuchać najlepszych konstrukcji wybranych w sobotę, jak i tych do których nie szło się przecisnąć, to również max 2 godziny.

Na koniec wychodziło tak że o 15-stej już wszystko było "posłuchane" i rozjeżdżaliśmy się do domów (niektórzy nawet wcześniej, wszystko zależy od transportu powrotnego do domu).

Powrót