• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audio Show 2015

Ja myślałem autobusem. Sprawdzałem tydzień temu Polskiego Busa to koszt biletu w obie strony wynosił 30zł, a teraz trzeba zapłacić 60zł :angry:

Korzystał ktoś z zamawiania karnetu przez internet ? Jest sens, czy może kolejki nie są na tyle duże i można na miejscu kupić. Jak to widzicie ?

Kup w kolejce, troszkę postoisz ale masz pewność że będziesz miał bilet.

Post z Audiostereo: "zamówiłem 3 karnety na AS i wczoraj dostałem wiadomość że bilety zostały przekazane firmie wysyłkowej
natomiast firma ma 11 dni na wysłanie...."

Post z Audiostereo: "zamówiłem 3 karnety na AS i wczoraj dostałem wiadomość że bilety zostały przekazane firmie wysyłkowej

A to dziwne bo jak patrzyłem na stronę z tymi biletami to oni wysyłają maila z e-biletem do samodzielnego druku.

Poza tym, czy na AS jest jakaś pula biletów ? Przy zamawianiu jest dopisek "do wyczerpania", ale to chyba nie w ich interesie żeby ludzi ograniczać ?

Kup w kolejce, troszkę postoisz ale masz pewność że będziesz miał bilet.

ja rok temu o 11.00 pod sobieskim stałem godzinę w kolejce...
a ponoć w tulipie za to nie było kolejek:)

Potwierdzam tego ponocia. Ja zacząłem od Tulipa i kupiłem od ręki, a pod Sobieskim kolejka jak ta lala.

Ja kupiłem, już mam wydrukowany.

Chyba też tak zrobię, nie cierpię kolejek ;)

EDIT:
Własnie kupiłem przez neta. Polecam to rozwiązanie, transakcja jest realizowana przez PayU, po 2 minutach od przelewu miałem na skrzynce linka do biletu. Wystarczy go wydrukować na kartce A4 tak aby kod kreskowy był widoczny i można wbijać na wystawę :)
Choć z drugiej strony, wiele osób tak zrobi to i kolejki mniejsze będą

Ostatnia edycja:
Ale czy dla osob posiadajacych bilety, bedzie obowiazywala inna kolejka?

Z tego co pamiętam, to ludzie mający już bilety omijali główną kolejkę i podchodzili od razu do gościa który robił na nich pieczątki.

Tylko to i tak jest kiepskie rozwiązanie, bo trzeba podejść do stolika, przy którym kupuje się bilety, i poprosić o przewodnik (jeśli chcemy go dostać). Więc na sam koniec wychodzi, że i tak stoimy w kolejce, mniejszej ale stoimy.

Jest jeszcze opcja wejścia od strony głównego wejścia... ale zazwyczaj ochrona każe się cofnąć i wejść wejściem tam gdzie jest kolejka :)

"Uwaga: w tym roku wejście do hotelu Sobieski będzie przez główne wejście do hotelu od Placu Zawiszy, a nie jak to miało miejsce przez ostatnie 18 lat - przez boczne od Grójeckiej. "

Słuchajcie, jakieś piwko itp. przewidziane jest w piątek? Sobotni wieczór mam zajęty, a chętnie bym się z wami spotkał.

Panowie w piątek od 14 można zostawić swoje rzeczy w hostelu. W rejestracji powołajcie się na moje nazwisko: "Antoniak" oraz posiadajcie dowód osobisty lub inny dokument.
Gdyby ktoś nie wiedział gdzie śpimy: ul. Mikołaja Kopernika 3, eMKa Hostel

Ostatnia edycja:
Wiecie moze, czy w tym roku rowniez beda pieczatki, aby mozna bylo lazic miedzy hotelami? Na biletach jest wyraznie napisane, ze wejsc mozna tylko raz i po wyjsciu juz lipton.

Powrót