• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audio Show 2015

yhmm, a w piątek nie wbijaliście tam w ogole ? Ja będę w w-wie już o 14 więc troche czasu mam.
Czyli mówisz, że nie ma sensu zostawać w niedzielę do poźna, ok to jeszcze się zastanowię ale pewnie ten 16:50 wybiorę.

a w piątek nie wbijaliście tam w ogole ?

W poprzednich latach nie było AS w piątek.

Czyli mówisz, że nie ma sensu zostawać w niedzielę do poźna

Sens by był jeśli AS w niedzielę trwało by do 20-stej, oraz jeśli kilku innych też by zostało i wspólnie wybrali byście się na piwko do baru.
Nie sądzę abyś przed AS się z kimś umówił o której kto wraca, ale możesz pisać do nich na PW.

Ostatnia edycja:
A widzisz, bo ja myslałem, że AS w niedziele do 20 trwa :) jak jest do 18 to zmienia postać rzeczy.
umawiać się nie miałem zamiaru, pytałem informacyjnie żeby mieć jakiekolwiek pojecie. Gdyby wszyscy zwijali się w niedzielę dajmy na to o 14 a zobaczone byłoby już wszystko, no to nie widziałbym większego sensu zostawania dłużej.
Twój wcześniejszy post dużo mi nakreślił i już mniej wiecej wiem co i jak. Dzięki ;)

Łukasz - w tym roku jest inaczej, sprzęt rozstawia się w piątek od rana (a może nawet od czwartkowego wieczora - nie wiem) a wystawa jest trzydniowa.

Czy ktoś z Was wybierających się na tę imprezę nie ma jeszcze pewności co do lokum/spania ?

Poszukuję zainteresowanych na kolejny pokój.

Zapisz się na listę jako 11. Jak nikt się nowy nie pojawi do stworzenia kolejnego pokoju i faktycznie będzie 11 osób chętnych na emkę to najwyżej będę spał w innej lokalizacji. Mam znajomych w Wawie i przynajmniej 2 potencjalne noclegi jak poproszę.

Zapisz się na listę jako 11. Jak nikt się nowy nie pojawi do stworzenia kolejnego pokoju i faktycznie będzie 11 osób chętnych na emkę to najwyżej będę spał w innej lokalizacji. Mam znajomych w Wawie i przynajmniej 2 potencjalne noclegi jak poproszę.

W takim razie dopisuje się do listy jako 11. Do imprezy jeszcze trochę czasu zostało, a czasami bywa tak, że komuś zmieniają się plany w ostatnim momencie - nigdy nie wiadomo. Jeżeli kolega gokar83 ma też inne możliwości noclegu - to będę wdzięczny ale z 2 strony nie chciałbym, żeby z tego powodu wyszedł jakiś problem.

1. Pawel074
2. Kolega Pawła074
3. Jimy-Adi
4. Bocian
5. marian
6. Gokar
7. MariuszElektro
8. Kolega MariuszElektro
9. waloos
10. Pteterycz
11. Żółwik

Marian zawsze robił fajne kolorki to ja też sobie pozwolę :D

Zielony - zapłacone
Czerwony - nie zapłacone
Niebieski - "to skomplikowane"

1. Pawel074
2. Kolega Pawła074
3. Jimy-Adi
4. Bocian
5. marian
6. Gokar
7. MariuszElektro
8. Kolega MariuszElektro
9. waloos
10. Pteterycz

---
11. Żółwik

Cześć, jedzie ktoś moze autem z/przez Wrocław? Chętnie dorzucę się do paliwa.

Hej, piatek mi nie pasuje, ale zawsze mozemy pomyslec o wspolnym powrocie. Odezwe sie na PW.

Powrót