Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak dla mnie to zbyt głośno grali, ale fakt jest że jak facet przeglądał tam albumy, to widziałem kilka mocnych pozycji.308
panowie z 4hifi chyba dogadali sie z naszymi chlopakami z pokoju. oni tez nie bali sie zadnej muzyki!
trafilem do nich jak gral ostry metal z dynaudio i dawaly rade!
316 - taga harmony
tu mamy przyklad jak budzetowa marka wypromowala sie na wyzsza polke!
tak samo powinien robic STX!
zamiast pokazywac wylacznie budzetowe modele
Poszedłem tam w niedzielę i akurat trafiłem na pusty pokój, usiadłem centralnie i wysłuchałem kilku kawałków. To był jeden z niewielu zestawów, który tak dobrze budował scenę w głąb. Przypuszczam, że może to być wpływ absorbera pomiędzy kolumnami zamiast dyfuzora, tak jak w większości pokojów.707
super stolarka na wysokim poziomie
gralo poprawnie, ale nie zatrzymalo na dluzej
Słuchałem tych albedo w zeszłym rokuNatomiast w pokoju obok, grało a własciwie buczało Albedo. Facet argumentował to oczywiście akustyką, co jest poniekąd racją, ale wygadywał też takie głupoty o TL, że głowa mała. Z jego wypowiedzi wynikało, że w takiej obudowie tworzy się bardzo duże ciśnienie dlatego lepiej jest słuchać ciszej, bo wtedy można wyciągnać ten niższy bas. Podszedł do pieca, skręcił, buczało dalej tylko że ciszej. Wchodziłem tam dwa razy i za każdym razem to samo.
PM mi akurat bas z stx pasował
Zobaczcie ile robi akustyka pokoju
Potrafi popsuc najlepsze kolumny
Pierwsza wersja była z Tb
Teraz cos innego
papierowe daytony z nowej serii..scany na gorze, a co na dole?
rozpoznaje ktos?
Aż sam się zdziwiłem, że kolumny Harpii mi się spodobały..harpie
nie sluchalem na wlasnych plytach, ale gralo przyzwoicie (graly te duze)
czy te daytony coś grały? jeśli tak to jakie odczucia?papierowe daytony z nowej serii..
Nie. Kaszana na basie straszna. Tam powinien byc revelator..
wszystkie mają pięknąDrugi od góry, w lewym rzędzie miał przepiękną górę od obudowy. Zaśliniłem się
Marian, a udalo Ci sie posluchac omnipolarow Zeta Zero w tym roku?