Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dziś po pracy poszedłem do Sobieskiego posłuchać na trzy godziny i duże wrażenie zrobił na mnie zestaw jak na zdjęciu poniżej. Cały system łącznie z kolumnami wykonany przez jedną firmę. Grał ten duży wzmacniacz (A50i) na KT 120. Kolumny z litego drewna, tunel bas reflex w dolnej ściance kolumny. Grało to tak naturalnie, że przy aplauzie na koniec nagrania ręcę mi sie mało nie poderwały do klaskaniaGłośniki wyglądały na Satori TW29R* + MW16P. Firma niby kładzie nacisk na analogowość całego toru, jednak po przełączeniu na chwilę na odtwarzacz CD nie uleciało aż tak dużo z tej magii. Więc kolumny i wzmacniacz moim zdaniem bardzo udane.
![]()
Posłuchajcie tego![]()
Pokój 516.
Od 7 piętra w dół (do czwartego, bo niżej jeszcze nie byłem), nic lepiej nie gra.
![]()
Nie wiem czy przyglądałes się tym monitorom z bliska, ale jak nie to mogłeś się przyjrzeć bo frezy pod głośniki były tak krzywo zrobione że miejscami jest szpara dobre 2mm.