Informacja
porob zdjecia bez folii - beda fajne do kalendarza ![]() | ![]() |
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
porob zdjecia bez folii - beda fajne do kalendarza ![]() | ![]() |
http://diyaudio.pl/showthread.php/25446-Satori-3way-Demon-kt%C3%B3ry-powie-Ci-twoje-my%C5%9Bli-)-projekt-by-raven1985Kaczor do jakiego projektu to bedzie.
Średniaka dobrego dołóż i bedzie petardaAle mysle zeby sobie wrzucic kpl.wsteg teca surface tw i md jako kick tez teca ls155.
Niestety nie ma jasnej odp.Planuję podobny projekt tylko z 18 illuminatora na WF i w dalszym ciągu zastanawiam się czy satori na midrange czy jednak zachować cała linię illuminatora.
Nie ukrywam, że finansowo satori wychodzi sporo lepiej
Odnośnie MW13P jestem zadowolonyCiężko mi opisać sam głośnik. Berylowy illu - rozmawiałem z kilkoma osobami, w tym ze dwie, które miały możliwość porównania szpilki i beryla - wg nich nie ma sensu dopłacać.
Niestety nie ma jasnej odp.
Ja mam ostatecznie oba , kolega który ma 15wu i słuchał satori u mnie też ostatecznie ma oba
Nie są zamienne![]()
Za 60 złotych kupisz dwie sztuki Mant MKP o tej pojemności.W projekcie który wrzuciłem szeregowo z Satori połączony jest kondensator 82uF. Ma sens kupowanie okropnie drogiego czarnego kondensatora Janzenza (63zl) czy rozsądniej dać foliowy równolegle z elektrolitem ?
podwójnej membrany
wyjaśnisz bo nie kumam za bardzo ?
Powiedzcie mi czy nie popełniłem błędu z ustawieniem cewek względem siebie?
Średniaka dobrego dołóż i bedzie petarda
- - - - - aktualizacja - - - - -
To chyba nie płytka do zwrotnicy do tego systemu? :/
Tak Łukasz do tego, inna jak ta twoja.
Filtry + korektory dobroci.
Jest już petarda, bo już tego parę razy słuchałem. Fazy ładnie zgrane w dużym zakresie, pełne 3D.
Jest już petarda, bo już tego parę razy słuchałem. Fazy ładnie zgrane w dużym zakresie, pełne 3D.
A jakiego sredniaka polecisz.
Ze sredniego mam na stanie dynaudio md140 ale to kopulka i nie zejdzie nisko.
Mam też teca ls130 10cm papier ale ma duzy magnes to jest praktycznie scan speak.
Sluchales tej wstegi teca i jak ci sie podoba.