@maxdila
Na czym są zwrotnice poskładane? Gdzie można to dostać?
Na czym są zwrotnice poskładane? Gdzie można to dostać?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja, ja z Part Express to ściagłech za pińćset dolcówPewnie w Part Express, faktycznie fajna sprawa
PS jakiś pomysł na wykończenie kolumn... myślałem o lakierze ale sezonowanie tego ze pół roku to ciężka sprawa.
"A ja pale ale" - moje ulubione.
Poza tym do tych zwrotnic na trzeźwo nie wskazane podchodzić.
Eeeee, słabo szukałeś, znam takiego co robi nawet z korzenia rzeń-szeńObudowy inaczej wykonane mi się widziały ale stolarza na moje fantazje znaleźć nie znalazłem.
Nie czytałem lecz testowałem a nawet więcej. Pokrywałem laminatem szklanym obudowy. I tu muszę powiedzieć, że 3 mm laminat bez problemu radzi sobie z płytami łączonymi, jednak może pojawić się problem przy wkrętach. Pojawiły się miejsca gdzie i laminat się nieznacznie uniósł patrząc pod światło. Sądzę, że stal ma całkiem inny obkórcz i to jest główna przyczyną, szpachlowanie też nie załatwia sprawy. Kołki w obudowach niestety też puchną, chociaż na to jest metoda. Obudowy laminowane o których piszę stały chyba 4 lata wiec sezonowanie to temat im nie obcy.Są sposoby żeby tego nie sezonować za długo przed lakierowaniem- maty szklane utwardzane żywicą, ale to zaczytane, nie testowałem tego.
Zwiększ ilość do 9ciu. Wtedy wszystko staje się prosteChociaz po piwie to mi robota juz nie idzie, a strojenie zwrotnicy po 2 to juz wogole.
Odstanie lekko pomoże na pewno. Ja bym okleił HDFem 1,5mm (zbytnio bryła Ci sie nie zmieni) tylko te ścianki gdzie są łączenia płyt i to powinno załatwić sprawę