Fajnie... ja jestem w końcowej fazie budowy monitorków na tonsilowskich gdn 16/50 i sc10N. Fornirowanie dziś zakończone jutro lakier. Jutro wrzucę fotki bo śmiesznego forniru używam 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
zmiana na kablach to zmiana fazy calej kolumny o 180 stopni. a grzebanie za zwrotnica to zmiana tylko jednego glosnika wiec raczej tam nic nie ruszajMormoN napisał:Kiedy przy ustawianiu kolumn w pomieszczeniu zmieniacie faze na głośnikach to ogólnie chodzi o zmiane kabla na wejściu kolumny czy tylko przy głośniku już za zwrotnicą??
wszystkie w zgodnej fazie :]MormoN napisał:Czy ktos ma jakiś sprawdzony schemat ustawienia fazy w głośnikach w systemie wielokanałowym...?
Pawel S. napisał:MormoN, niewiedziec czemu ale wydaje mi sie ze bzdury gadasz... :???:
mam nadzieje ze to jakos bedzie wygladalo bo mi osobiscie taki sie nie podobamIKI napisał:zebrano czekoladowe;D