• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

nie postawił bym czegoś takiego w domu

Dziękuje za podzielenie ceną dla mnie opinią :)
Rozumiem, że estetyka kartonowej tuby szalunkowej to nie twoja bajka. śpieszę z wyjaśnieniem, że to zestaw piwniczny i chyba nie wygląda na skończony czy też mający ambicje takim być. W końcu patrzeć na to będę musiał wyłącznie ja i nie wiem przez jak długi czas.

Tak mnie ostatnio naszło, żeby w końcu zrobić ustrojstwo do pomiarów kątowych.
I taką oto karuzelę zmajstrowałem

Składniki
- płyta mdf, podstawa, rozm. 90x120 cm, górna płyta 90x90 cm, z jednej strony zaokrąglona
- kółka meblowe fi25, stałe, o nośności 25kg/szt. - 8 szt.
- zawias toczony z kulką f12, wys. 50 mm. (taki do furtek lub bram)

Fajne !
Też coś myślałem żeby sobie zrobić takie coś ale nie miałem za bardzo pomysłu jak .

Fajne !
Też coś myślałem żeby sobie zrobić takie coś ale nie miałem za bardzo pomysłu jak .

A do tego nabuduję stand, który będzie miał dwie wysokości.
Niższy będzie do pomiaru podłogówek, a do niego będzie można przykręcić drugi, który podwyższy go do pomiaru monitorów.

Ostatnia edycja:
Do pomiarow w domu, to taki automatyczny stolik obrotowy jest przerostem nad trescia. Jak ktos lubi budowac to gites, mozna sobie sprawdzic. Co innego jak ktos mierzy w komorze, komputer jest poza komora, wiec naturalna rzecza jest zdalne kierowanie obrotem stolika.

Na foto super wychodzita powierzchnia. Takia steampunkowa. Specjalnie? Jakoś to trawiłeś?

Polerowane a potem oksyda na zimno trochę starta szczotką (mi się podoba ale zmieniłem na polerowaną stal nierdzewną bo mi ludzie mówili że wygląda jak ze śmietnika ;'()

Powrót