flodins, Co to za rozpraszacze w środku kolumny ?? 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to samo w tych kolumnach. zeby zmniejszyc litraz dalem skosna scianke na gorze. ale zawsze cos wzmacnia i niweluje fale stojace :mrgreen:flodins napisał:wkleiłem żeby zmniejszyć objętość a audiofilom mogę wmawiać że niwelują sratatata fale, różnica z i bez nich jest tak subtelna ze nie wiem czy to nie autosugestia, nie przejmuję się tym
hehe to samo chcialem napisaccudny90 napisał:Pawel S., masz taki fach w ręku i doświadczenie, a zdecydowałeś się na takie klocki?Ładne są, ale mogłeś pokusić się o odrobinę pikanterii ^^
nie - ramka jest zdemontowana i teraz maskownica dobrze lezyLightSound napisał:Pawle, obawiam się że maskownica moze być przeszkoda dla resora - XAW wychyla się strasznie
Pawel S. napisał:jak pokaze zdjecie po montazu to zrozumiecie dlaczego takie dziwaczne wymiary
Pawel S. napisał:swiezo oklejone a juz klawiszowanie wida
Pawel S. napisał:2 fotka na prawej kolumnie - moze to cos innego?
Pawel S. napisał:no niestety to nie rowna powierzchnia
takero napisał:moi goście zwykle dopiero po chwili dochodzą do wniosku że to niemożliwe żeby takie małe pierdziawy tak zamiatały dołem.