Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dolphin123 napisał:Idzie zima, wiec zabieram sie za wzmaki, a zestawy glownikowe na razie takie..
nowy1 napisał:
arturp napisał:LaScala grały w dwóch pokojach . W tym na parterze grały wolnostojące - średnica była przepiękna natomiast bas przeciągniety , poluzowany i dudniąco-wyjący a góra płaska i przywiązana do kolumn . Na górze ( czyba IV pietro ) grały monitory napędzane wzmacniaczem chyba PP na el34 . Fatalne ... komletnie zamulona średnica i jeszcze gorsze skraje pasma . Co tu klonowac ? Nazwa ładna - to fakt.
Czemu więc służyć bedzie ten projekt? :razz:utopia napisał:jestem tego samego zdania miałem te przetworniki i robiłem powiedzmy klona i nie grało opisałem na audiohobby.pl
Z calym szacunkiem ale na allegro podobne do twoich to koszt 5zł, moze nie z kwasówki ale kto sie połapietoma085 napisał:Pawel S., no nie wiem czy drogie kolega od którego miałem wzór troszeczke większe zapłacił 40zł na zamówienie.
kwasówka nie jest łatwa w obróbce
Czemu więc służyć bedzie ten projekt? :razz:[/quote]utopia napisał:jestem tego samego zdania miałem te przetworniki i robiłem powiedzmy klona i nie grało opisałem na audiohobby.pl