• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

nie zebrano a heban. i to są pozostałości z którymi nie będę nic na razie robił ;) Nudzą mnie forniry modyfikowane teraz dostępne... A naturalnie nie zawsze są niestety tanie.. Dwie opcje tylko mam i zobaczymy co z tego wyjdzie

takie szybkie pytanie ... maluje blachy do pre i do końcówki, a że malowanie domowymi metodami czyli spray, wiadomo idealnie nie wychodzi, więc jak lakier wyschnie i się utwardzi, matuje wełną stalową (nr 000) i potem polerka pastą, i teraz pytanie jak w łatwy i szybki sposób pozbyć się resztek pasty z otworów wentylacyjnych montażowych itp?

kto mi zrobi frezy? albo cyrkiel do frezarki?

kolc.jpg

O cholerka ZIBI juz mi sie podoba to moj gust jak cholera ;))) a co to ciekawego bedzie ?? mam frezarke dawaj do mnie ;P

Powrót