Nie na temat...
(trochę słabe foto, ale) gałki i wskaźniki bym zakosił, a resztę a kysz :razz: | ![]() |
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
(trochę słabe foto, ale) gałki i wskaźniki bym zakosił, a resztę a kysz :razz: | ![]() |
Co powiecie na coś takiego? To srebrne oczywiście
Sprzedaj, będziesz miał na piękną obudowę u mnie
Pytam, bo nie wiem co z tym zrobić, kaset raczej nie słucham Może poleci na alleee
Chyba jednak nie ze względu na nietrwałość nośnika.
Tak się zastanawiam czy kaseciaki przeżyją renesans jak gramofony. Chyba jednak nie ze względu na nietrwałość nośnika. Czarne płyty są długowieczne, wszystko co po nich nastąpiło to nietrwały szmelc,taśmy, kasety, cd, dvd, to wszystko ulega rozkładowi z biegiem lat (a im nowsza technologia tym szybciej). O ile nośniki cyfrowe łatwo powielać bez straty jakości to analogowe nośniki magnetyczne zawsze będa narażone na utratę.
Zwykle kaseciaki to jednak ciut slaba jakosc dzwieku, choc ma swoj czar jesli posiadamy naprawde dobry magnetofon i nowe tasmy.
to ja ci napisze cos w co sam nie moglem uwierzyc...
takie zwykle płyty CD potrafią szybko paść ale nie spotkałem się z zużytym tłokiem (oryginałem)
Pawle, umiejscowienie seasa jest bardzo dobre