Luszti, a spawarke juz kupiles do tego kompletu?
Spawarki będą trzy, każda dwukanałowa

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Luszti, a spawarke juz kupiles do tego kompletu?
wszystkie na lm4780...![]()
Jak aplikujesz usherka?
jeśli nie znajdę nic innego ciekawego o małej mocy.
LuSzTi, lm4780 w moim odczuciu nie za bardzo sprawdzał się na wysokich, tak samo jak na basie. Najbardziej mi się podobała średnica, bardzo fajnie wybrzmiewała, jakby artysta stał przede mną.
W wysokich brakuje trochę szczegółów, które słychać na innych konstrukcjach. Drażniło mnie to strasznie, dźwięk był taki niepełny, do tego wysokie były takie jakby "zamulone".
Być może tylko u mnie tak było, ale poczytałem na as trochę tematów o GC. Było dużo fanatyków super-mega-hiper-drogich kondensatorów, ale też wypowiedziało się sporo osób, którym ten scalak nie grał za ciekawie.
Na pewno znajdziesz jakiegoś fajnego, małego tranzystorowca, który ładnie napędzi tweetery.
BTW. Co montujesz na środek i górę?
se el84 na srednice sel na el34 na dol pp na el34
LuSzTi a do czego służy ten zestaw...?
musiałbym zmienić trafa bo TG5 do takiego projektu to raczej nie przystoi![]()
Mogłeś powiedzieć żonie żeby chociaż buty posprzątała ![]() | ![]() |
Jeszcze nie żona, poza tym zdjęcie u niej w pokoju więc nie będę jej mówił, że ma posprzątać....poza tym podziwiać i krytykować kolumny a nie za butami się oglądać :razz: :razz: :razz: | ![]() |
Ja nie mbar :razz:. U mnie będą dwa UNIampy na dół i średnicę. Jedynie góra będzie na LM4780, jeśli nie znajdę nic innego ciekawego o małej mocy.
No dobra buty jak buty, ale co przy nich robi klucz płasko-oczkowy?:blink: Przyszła żona podziela pasję do słuchania muzyki? | ![]() |
Broń boże tego nie neguję, to nie jest zła kostka. Nie miałem zamiaru atakować. Po prostu skojarzyłem, że używasz LM'ów i pewnie nie fortunnie powołałem się na Ciebie. Jeśli uraziłem to przepraszam.
Szczerze to nie wiem co robi tam ten klucz. Moja Przyszła Była Żona ![]() | ![]() |
LuszTi, a masz zwrotkę do tego zestawu?
Po prostu skojarzyłem, że używasz LM'ów i pewnie nie fortunnie powołałem się na Ciebie. Jeśli uraziłem to przepraszam.