Tlka ma potencjał i wg mnie to co stworzył dabyl rewelacyjnie odbija się na warunkach pracy AWXa.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ceramik mi osobiście przypadł do gustu z tym że odrazu założyłem mu rezystor gdyż dla mnie nieco za głośno grał ale teraz jest w sam raz.
Co fakt to fakt - jest przy tym kupa roboty...
oj tam oj tam przy takich głośnościach jakie on będzie tym grał to raczej nie będzie turbulencji bo to ma być jak uzupełnienie przodu
koljna TL na AWX?!
dosyc tego!
vify ida na allegro
Po prostu AWXowi służy ten rodzaj obudowy. Nie mniej jednak może poszukać by głośnika, który sprawdzi się w TLce jeszcze lepiej... ?
polać mu!Nie mniej jednak może poszukać by głośnika, który sprawdzi się w TLce jeszcze lepiej... ?
fajna obudowa, jakie to drewno? mógłbyś wstawić trochę lepsze fotki? co tam będzie siedziało?
Nie mniej jednak może poszukać by głośnika, który sprawdzi się w TLce jeszcze lepiej... ?
Można by pomyśleć nad "zateelkowaniem" głośników w jakimś gotowym projekcie 3-drożnym
Podobnież, jak mdło robi się od Twojego narzekania na te AWX'y. Podobnież, jak mdło robi się od Twojego wychwalania tych GDN 13/50/9. Widzisz, to taki trochę obosieczny miecz ![]() | ![]() |
a sprawdz czy AWX 8" sie nadaje?
no ploter widze ze realizujesz swoje plany
Ploter, apropo łożysk: Co to za łożyska? Kulkowe? Pytam, żeby nie okazało się, że przy takich małych prędkościach obrotu jak i małym przenoszonym momencie ( boże, co ja bredze xD ) tarcie będzie większe niż bez łożysk
No i kto tym razem podejmie się sponsorowania projektu?