Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To po co sprzedawać skoro się podoba?Do tego stopnia lampa mi się spodobała że zastanawiam się czy nie sprzedać tego i nie robić czegoś bardziej rozwiniętego
No właśnie po to żeby zbudować coś większej mocy bo 1.5W to dobre na wysokosprawne kolumny. No i u mnie nie ma PLC tylko ECL82To po co sprzedawać skoro się podoba? Ten zestawik jest tani i szkoda takie rzeczy sprzedawać, bo ich cena jest niska. Kup nowe transformatory głośnikowe z Raa=5,2kohm i zobacz jak na dobrych trafkach to potrafi zagrać. Będziesz je mógł wykorzystać później do el84 w SE o ciut większej mocy od pcl86. No chyba, że od razu chcesz wejść w porządne PP, ale to już koszt sporo większy..
Posłuchaj dobrej aplikacji tych lamp to sam będziesz wiedziałCzy warto zamienić yamahę a-700 na PCL86 SE lub PP EL84 ?
Znam tą Yamahę i nie powala. Jak zakupisz dobre transformatory głośnikowe to takie EL84 w PP zje jakościowo Yamahę. Projekty typu PCL to raczej konstrukcje dla zabawy, aby nie wydawać kasy i zauroczyć się lampą. Gra to przyjemnie, ale nie na tyle żeby wydawać kasę na dobre TG i całą resztę. Z TG2,5 gra to wystarczająco dobrze jak na tą lampę.Czy warto zamienić yamahę a-700 na PCL86 SE lub PP EL84 ?
Z takimi wynalazkami trzeba uważać, bo często stosowane są w nich słabej jakości transformatory. Same transformatory głośnikowe i sieciowy to koszt 600zł, więc zastanowiłbym się dwa razy czy za 1150zł mozna kupic coś fajnego jak ktoś na tym zarabia... Mój EL34 w PP kosztował prawie 3tys.zł, ale wiem co mam. (chociaż reklamacje na trafa też już zdążyłem zrobićDziś na allegro widziałem ładną EL84 w PP (1150 zł) i myślałem nad sensem zakupu ;]
lampę też można dobrze zaprojektowaćtzn jeśli nie mają to są po prostu źle zaprojektowane?
Wzmak pracuje już w zakresie bliskim przesterowania a jak jeszcze dasz głośniej to robi się kupa.Na dwóch drogach i różnice były znikome co do el34 w PP Będzie źle na 3drogach?