Jest jakiś szerszy opis tego filtra gdzieś ? 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Może trochę niefortunnie napisałem to pod postem dotyczącym lamp ale mam na myśli ogólnie wzmacniacze. W dzisiejszych czasach to chyba wszystkie wzmaki powinny mieć płaską charakterystykę. Jeśli nie mają to do każdego wzmacniacza powinni dodawać ulotkę z pomierzoną charakterystyką. Może ukróciło by to dyskusje rodem z audiostereo w stylu ten gra sucho, a tamten mokro ![]() Sam mam zerową wiedze na ten temat i nie ukrywam, że chętnie posłuchałbym co mają do powiedzenia ludzie którzy słuchają głośników i zwrotnic, a nie bezpieczników ![]() PS. obejrzałem właśnie "reduktor szumu" na YT i widze, że to nie tak trudno pomierzyć charke wzmacniacza. Bede musiał się pobawić i zobaczyć jak wypada budżetowy sony którego mam ![]() | ![]() |
Piszesz o 6H8C i EL84 w PP?Wzmacniacz ten może nie jest tytanem mocyWzmak pracuje już w zakresie bliskim przesterowania a jak jeszcze dasz głośniej to robi się kupa.
ktory to filtr?At last :
Obraz został zmniejszony. Kliknij tutaj by zobaczyć obraz w pełnej rozdzielczości: 1200x894px
Ja znów posiadam to: http://www.haiku-audio.pl/brightmk2/brightmk2-integra
ale w cześciachzobaczymy jak zagra z SS i Vifa
Raven jakaś masowa produkcja filtrów?
Jet pełny schemat i dokumentacja tutaj na forumJest jakiś szerszy opis tego filtra gdzieś ?
tak.ten tylko do suba
Jaki jest orientacyjnie koszt takiego cacka ( z lub bez obudowy)? Nigdy sie nie bawiłem w składanie wzmacniaczy.
Mnie to kosztowało sporo mniej...Masz dwa odnośniki niżej..
http://www.haiku-audio.pl/cennik
To może napiszesz skąd co i jak abyśmy nie musieli kilka razy ciągnąć za język...?Mnie to kosztowało sporo mniej...
stereo:
Aż tyle chcesz na to przeznaczyć...? ![]() | ![]() |
Nie na temat...
Aż tyle chcesz na to przeznaczyć...? ![]()
Może chodzi o "wakacje pod gruszą" ![]() | ![]() |
Lody i zapiekanka w mielnie ![]() ![]() Gdyby człowiek nie był mechanikiem a elektronikiem... a btw. a może macie samochód do naprawy ? ![]() | ![]() |
Mam do zrobienia zawieszenie- swożeń, tuleje i amory ![]() | ![]() |
ale tu jest basu mniej niz z ARN 116. o daytonie nawet nie wspominam