Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mIKI napisał:za malo czy za duzo wypiles przed robota?![]()
nozyczkamikiepas96 napisał:czym tniecie fornir?
ale jak i gdzie? juz polozony na krawedziach? wklejam braujacy pasekkiepas96 napisał:kilka razy mi się uszczerbił, co wtedy robicie?
moze byc widac klej :???:kiepas96 napisał:ja zmiliłem fornir zmieszałem z klejem i poszpachlowałem, zobaczymy jak wyjdzie po malowaniu
gladki to bedzie jak sobie na fornir zastosujesz wypelniacz porow. kolor proponuje nadac jednak przez bejce - lepszy efektkiepas96 napisał:chciałbym gładki mat w kolorze ciemny dąb
jezeli masz mozliwosc to tylko natryskkiepas96 napisał:lepiej malować pistoletem czy pędzlem?
nierowny dla wysokiego ? a gdzie zlaczki ?Szopler napisał:Ło matko! Czemuż to pod wysokotonowca taki otwór wielgachny (i nierówny) ?
Pawel S. napisał:Zigrin, jaka dales pojemnosc dla GDNa?
bez przesady. ja bym dal tylko za glosnikiem. utnij pasek szerszy o pare cm od szerokosci wnetrza kolumny i zamocuj to na wciskZigrin napisał:CO do samego wytłumienia to planuje zastosować ja na tylnej ściance, za głośnikami, całych bocznych, oraz spodzie i górze komory.