damiani napisał:dla tego dziury pod głośniki frezuje się po przyklejeniu fornirukup jakiś nożyk do tapet, taki ostry z wyłamywanym ostrzem i kombinuj
![]()
wiem wiem, zawaliłem ale teraz trzeba jakoś to ogarnąć
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
damiani napisał:dla tego dziury pod głośniki frezuje się po przyklejeniu fornirukup jakiś nożyk do tapet, taki ostry z wyłamywanym ostrzem i kombinuj
![]()
niezawsze - frezujesz przed fornirowaniem jezeli masz gowniana frezarke lub jezeli np robisz to recznie (np nozykiem w MDFie)damiani napisał:dla tego dziury pod głośniki frezuje się po przyklejeniu forniru
Pawel S. napisał:niezawsze - frezujesz przed fornirowaniem jezeli masz gowniana frezarke lub jezeli np robisz to recznie (np nozykiem w MDFie)damiani napisał:dla tego dziury pod głośniki frezuje się po przyklejeniu forniru
jezeli tam sa frezy to nozykiem wytnij otwor przelotowy (mnijesza srednica). potem powoli wycunaj zblizajac sie do krawedzi. jak dojdziesz 1-2mm to zostaw i potem szlifuj papierem sciernym.
wez utnij pasek papieru np 80 i naloz go na cos okraglego. potem dokladnie szlifuj do krzywizny frezu
Jak tam próby?-pełne zadowolenie?A swojądrogą-ta poświata lamp jest super.Mam pytanie -jakie zadanie spełnia akum.12v?esh0 napisał:
kiepas96 napisał:prawie gotowe tylko przykleić na front fornir i wyciąć dziury na głośniki, tylko nie bardzo wiem jak, poradźcie coś
handicap napisał:Najtrudniej jest znaleźć dziury po śrubach po przyklejeniu forniru
wuja69 napisał:Jak tam próby?-pełne zadowolenie?A swojądrogą-ta poświata lamp jest super.Mam pytanie -jakie zadanie spełnia akum.12v?
tylko ze od spodu ;]Michał K. napisał:handicap napisał/a
Najtrudniej jest znaleźć dziury po śrubach po przyklejeniu forniru
szpilka i do roboty ;]
Przednią ścoiankę robiłem z dwóch sklejonych i skręconych płyt wiórowych 18 mm. Wkręt nie przewiercił ich na wylot, więc miałem naprawdę problemPawel S. napisał:tylko ze od spodu ;]
Dla zainteresowanych moj temat na triodzie -wszystko opisane http://www.trioda.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=10036VwMarcin napisał:wuja69
Co to za lampa? może jakaś fotkA? :wink:
taki sam jak do niefornirowanej - palcowy ;]cudny90 napisał:A jaki frez mam użyć, gdy zbudowałem sobie frezarke z wiertarki i chcę wyfrezować otwory pod głośniki w wiórówce pokrytej już fornirem??