Nic nie kłuje .a w uszy kłuje ?
Nie gra jak metalowy głośnik , tak samo jak beryl .
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nic nie kłuje .a w uszy kłuje ?
W sumie w cenie 300-400 nie było wielu metalowych wysokotonowców. Po seasach chyba już tylko beryle i magnezy, no jeszcze jakiś dayton po drodze. Może audaxy zapełnią tą dziurę w twardych kopułkach. | ![]() |
Zobaczymy . Na razie wstępna zwrotka i nie do końca zgrana jak powinno być .Serio jest aż tak dobry??
wszystko czarne .Z czym go zapinasz?
HDS już nie jest mój.Zastępuje HDSa, czy robisz na nim coś innego.
Pierwsze skojarzenie :![]() ![]() | ![]() |
Nawet sie nie proboj tej do drewna
zwykla szpachle samochodowa po godzinie mozna szlifowac.
...i nie wyschłaby tak szybko.
Czerwona linia jest lepsza jakościowo z kilku powodów, ale biała też jest ńiezła i wystarczająca do dłubania DIY.Teraz miałem biały Indasa chyba na sucho i nawet wytrzymały, ponoć czerwony tej firmy właśnie też był słaby (według Internetu), bo to jakiś uniwersalny.
Wracając na sekundę do szpachli, ja używam z niezłym skutkiem pyłu drzewnego lub MDF zmieszanego z żywicą do szpachlowania parkietu. Konkretnie Resiplast firmy DEVA. Zostało pół butelki po układaniu parkietu, sprawdza się bardzo dobrze, można tym spokojnie szpachlować niewielkie ubytki w fornirze, niedoskonałości obudowy itp. Zdarzyło mi się nawet "odbudować" ukruszony róg obudowy.
Ogólnie co do papierów, walczyłem kiedyś z sklejką pomalowaną kilkoma warstwami olejnej, na tym każdy papier by się zatarł, bo mimo lat topiło się to okropnie, dopiero palnik i potem oscylacyjna, taką metodą dało rady. | ![]() |