Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Niestety, w porównaniu wychodzi że w TL brakuje wyższego basu tak bardzo, że niektóre gatunki muzyczne po prostu "nie grają".
Majac w pasmie dziure na 10db, to nie moze grac dobrze
A dokładniej?
Robiłeś pomiary?
Marian, widze to po Twojej obudowie testowej. Po pewnym czasie zabawy z TL i pomiarami, czasami wystarczy rzucic okiem, aby bez pomiarow wiedziec, ze jest zle.
Bajera. Tylko te przegrode tweetera usun, albo zmien na skos, tak aby glosnik mial lekki offset. Daj mu oddychac, a nawet tak nieduzy offset bedzie pozytywnie wplywal na pasmo
Zrobiłem tak jak zaleciłeś, usunąłem tą przegrodę.
Zmieniłeś zdanie gdy teraz napisałem że nie gra?
No bez jaj...
Teraz zastanawia mnie co byś napisał, gdybym napisał że gra super.
Ok, tyle że to jest to samo co z TL-ką Dabyla.
Co z tego że była robiona za pomocą pomiarów, skoro i tak nie ma wyższego basu i niektórzy ludzie są zawiedzeni?
Jakoś na Ushera 8935a w TL nie narzekałem, a obudowa również była robiona bez pomiarów.
No ale Fountek to nie Usher, i chyba tu jest problem.
Z tego co wiem Dolphin też będzie robił linię na FW168, zobaczymy co On wykombinuje.
Nie będę robił TLki na FW168, nie wiem skąd masz takie informacje...Z tego co wiem Dolphin też będzie robił linię na FW168, zobaczymy co On wykombinuje.
Nie będę robił TLki na FW168, nie wiem skąd masz takie informacje...
FW146 będą w monitorkach i TLce...
Kilka osób prosiło mnie na PW o zdjęcia lepszej rozdzielczości mojego DIY nie Audio
Drobne przymiarki...![]()
Od dziś lubię takie gady (12mm średnicy to nie byle co ![]() ![]() | ![]() |