Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mniejszy niz z momentu ;]Camel- napisał:Ale ten smród...
Pawel S. napisał:mniejszy niz z momentu ;]
Mam podobne zdanie o walorach zapachowych bazy metalicznej i bezbarwnego akrylu który to nakładałem natryskowo wczoraj do pierwszej w nocy. chyba jeszcze mnie trzyma malinowa faza :razz: efekt z dzisiaj po nocy po wyschnięciu (to lakiery z utwardzaczami chemicznymi więc szybko schnie)n_omyzs napisał:Moj klej patex express (z braku innego...) zakupiony dzis pachnie malinami ; )...
Tak kurz jest ale to już po wyschnięciu, czyli normalna sprawa ale szmatka i po sprawie. Niestety ale mój aparat to tani kodak z 4 latami na karku i niechce ładnych zdjęć robić. Powierzchnia jest wszędzie jednolita ale niemam jak fotki z b.bliska zrobić bo drobinki metalu w bazie odbijają światło i foto wychodzi jak lodem poreytenonameplum napisał:Chyba wyszła Ci morka gdzie nie gdzie czy mi się wydaje ? Kurz też się poprzyklejał, albo tylko takie wrażenie sprawia jedno zdjęcie...
Dzięki :smile: wiadomo fajnie jak na warunki amatorsko garażowe :wink: o lakierowaniu w bezpyłówce moge pomarzyćnonameplum napisał:A no teraz już trochę lepiej widać. Rzeczywiście to metalik sprawiał takie wrażenie. Bardzo fajnie polakierowane.
Właśnie z tym lustrem to największa bolączka tzn mógłby lustro zrobić z głębią jak z tąd do piwnicy ale niemogłem bo musiałem dostosować się do reszty oryginalnego lakieru a ten swoje lata ma...malowałem tylko błotniki przednie i maske ze względu na bardzo dużo malutkich odprysków od kamyczków. Baza i bezbarwny chyba z autokoloru bynajmniej mieszalniki tej firmy mają u mnie "na wsi"wfm_pl napisał:Lustro nie wyszło, ale jest okJakiej firmy komponenty :?:
mahoń klejony na wikol, następnie bejcowany na heban i lakierowany nitrononameplum napisał:Fornir bardzo ładny
też to widzę ale kompletnie nie mam czym ich zrobić, paczki są z płyty wiórowej i nożykiem nie dałoby się tego zrobić...nonameplum napisał:wszystko pięknie ładnie, ale o frezy to się prosi, szczególnie dla ax