Yyy "pozdrowienia" tylko symboliczne, coś trzeba było odbić :mrgreen:melisław napisał:Ladny... eeee... Zegarek ładnyTo za nim już mniej... Ale powierzchnia naprawdę ładna...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Yyy "pozdrowienia" tylko symboliczne, coś trzeba było odbić :mrgreen:melisław napisał:Ladny... eeee... Zegarek ładnyTo za nim już mniej... Ale powierzchnia naprawdę ładna...
cudny90, do TOOL BOXa z takimi radami | ![]() |
Camel- napisał:tylko skąd ja wałek wezmę (30-to kilogramowy )...
tu chodziło o siłe nacisku a nie o wage wałka ;p Znajdź byle jaki, byle był w miare równy...
futerko? :twisted:toma085 napisał:A tak w ogóle to może macie jakieś ciekawe propozycje jak ją wykończyć
to niewiem jakiego merca masz ze jest "zwykly"Camel- napisał:Nie wiem jaki masz samochód ale np. w Mercedesie jak u mnie w sedanie, no to bagażnik jest w zwykłym kocyku
Pawel S. napisał:jakis znajomy glosnik... tylko niewiem czemu masz taka malutka raczke :mrgreen:
DVC czy jedna cewka?
toma085 napisał/a
A tak w ogóle to może macie jakieś ciekawe propozycje jak ją wykończyć
futerko? :twisted:
niewiem dlaczego ale pomyslalem wtedy o czyms takim jak "austin powers" i takim stylu :mrgreen:toma085 napisał:Co do futerka to brzmi sexownie ale wkoncu ktoś mnie posądzi o jakiś.....
wcale droga niejest. zobacz na allegro.toma085 napisał:Alkantara ale na pewno jet bardzo droga, ewentualnie zwykły kocyk i jakaś wypasiona maskownica
oj nie zrozumiales... o to mi chodzilo ze mam MDS08 ktory wyglada identycznie ale jest mniejszy - stad ta raczkatoma085 napisał:Co do małej rączki to rzeczywiście dziwnie wyszła, nie żeby mi czgoś brakowało ale nie będę wstawiał jej zdięcia bo powiecie że się chwalę.