• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Ja mam taką. Fajnie wygląda jak gały sa pionowo, ale jak się przekręci to od czapy. Lepsze okrągłe.

Może zamiast takiego ścięcia jak jest teraz, to po prostu lekka fazka na gałce i mniejsza wysokość.

Ostatnia edycja:
Nie na temat...
Wyciągnąłem stare unitry z szafy z ramach testu wzmacniacza i troszkę chyba je przedmuchałem :E

No i VAS do kolekcji czyli :
Z cyklu : nocne zabawy lutownicą ;)

qbe6pzedz5jup0ft4s90_1399400189.jpg

Jeszcze nie koniec ale już bliżej niż dalej ;)

U mnie też coś w końcu ruszyło....
Kolega Jimy-Adi mnie ubiegł z powiedzeniem "Juz blizej konca niz dalej" :)

Hehe niech ktoś jeszcze napisze że "forum umiera" :))

Ostatnia edycja:
Wreszcie mnie wzięło aby skończyć coś co zacząłem ...hm???? w 2005r???/wtedy kupiłem xls-a .
Jakoś to poskładam a co z tym będzie dalej to sam nie wiem. Ja raczej z tego korzystał nie będe.

Nie podoba mi sie dół - podstawa i okrągłe dystanse - co tam wymyślić????

Zdjęcia z LG KU 990

A tak można sobie poradzić jak "pazurek" nie wchodzi.

Ostatnia edycja:
Wreszcie mnie wzięło aby skończyć coś co zacząłem ...hm???? w 2005r???/wtedy kupiłem xls-a .
Jakoś to poskładam a co z tym będzie dalej to sam nie wiem. Ja raczej z tego korzystał nie będe.

Nie podoba mi sie dół - podstawa i okrągłe dystanse - co tam wymyślić????

Zdjęcia z LG KU 990

A tak można sobie poradzić jak "pazurek" nie wchodzi.

Te podstawy są w czarnym macie czy półmacie..?? Jak je wykonałeś..?? Taki właśnie odcien czerni potrzebuje do swoich kolumn

Powrót