Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.

cudny90 napisał:Przemek, ciekawy jestem, czy w swoim subwooferze, który robiłeś dla znajomego, dałeś wzmocnienia .... a może w swoim centralu?![]()
a ja tego nie zauwazylem ;]Warg napisał:ps. co do tego co ktoś pisał że po wyłożeniu matami jak się puka w skrzynke to nie jest jakby uderzać w coś pustego ... potwierdzam mam takie same wrażenie
Na forum znajduje się temat poświęcony tej tematyce? Chciałbym się coś więcej dowiedzieć o tym patencie :]Pawel S. napisał:a ja tego nie zauwazylem ;]Warg napisał:ps. co do tego co ktoś pisał że po wyłożeniu matami jak się puka w skrzynke to nie jest jakby uderzać w coś pustego ... potwierdzam mam takie same wrażenie
ale slychac ze inaczej gra![]()
cudny90 napisał:A tu wzmocnieniami się nie pochwaliłeś? http://www.tlumacz.robi.to/smallmekmus/index.html
cudny90 napisał:Dobra, nie czepiam się, bo mieszkasz niedaleko mnie i jesteś "swój chop" - tylko dlatego![]()
raczej nie. trzeba bedzie o tym napisac w temacie o wygluszaniuzboj87 napisał:Na forum znajduje się temat poświęcony tej tematyce? Chciałbym się coś więcej dowiedzieć o tym patencie :]

| Ze względu na popularność tematu i piętrzący się w nim galimatias temat zostaje zamknięty. Jako rekompensatę oddajemy do Waszej dyspozycji specjalny dział forum: W trakcie budowy... | |