dlatego mozna bylo nazwac go toturialeQuester napisał:Ja natomiast żywię cichą nadzieję, że dział "W trakcie budowy..." stanie się w przyszłości kopalnią tutoriali budowy nagłośnienia, wzmacniaczy, preampów itp itd![]()
dzieki Quester.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dlatego mozna bylo nazwac go toturialeQuester napisał:Ja natomiast żywię cichą nadzieję, że dział "W trakcie budowy..." stanie się w przyszłości kopalnią tutoriali budowy nagłośnienia, wzmacniaczy, preampów itp itd![]()

Quester napisał:Ja natomiast żywię cichą nadzieję, że dział "W trakcie budowy..." stanie się w przyszłości kopalnią tutoriali budowy nagłośnienia, wzmacniaczy, preampów itp itd![]()
A dlaczego nie? Wg. mnie warto umieścić w dziale. Na pewno są lepsze niż krejativy.n_omyzs napisał:...do dzialu konstrukcji nie bede chyba zamieszczal.
Hehe, z polskim "kepem" :grin:zboj87 napisał:n_omyzs, na drugim zdjęciu w tle jest kolumna z kepem?
Czyli AKXbart210 napisał:Hehe, z polskim "kepem"
toma085 napisał:n_omyzs, na pierwszym zdięciu to chyba jakaś high-endowa sieciówka rodem z AS :wink:

Jakby procaby były jakiś hiendem... :mrgreen:cudny90 napisał:Widzicie? Ludzie nie potrzebują procabów, by nacieszyć się dźwiękiemBrawo
![]()
oslabienie "kopa" a poprawienie zjesciachico napisał:Jest sens dawac wiecej wytlumienia? Co moge tym osiagnac oprocz powiekszenia teoretycznie litrazu?
zaczyac chce jutro (wlasciwie dzisiaj) 15AX i DX25 i zastanawiam sie tez jak wystylizowac obudowe przy tych malych glosniczkach i zachowujac 12litrow :/Warg napisał:poza tym takie szerokie bo ciężko by mi było ~12 litrów wyciągnąć inaczej