Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to zalezy jak i na czym polozyszdemolkaa napisał:a jeszcze pytanie jak bedzie wygladać ten czarny połysk z tej farby?? http://www.smartbay.pl/g8...price-DESC.html
Pawel S. napisał:VwMarcin, wszystko OK
skad ja to znam!Warg napisał:może nie budowanie ale ...
Pawel S. napisał:GDN 14 SCX + GDWK PJ w wersji ekonomicznej
czyli taniej sie nie da![]()
Kurde że ja na to wcześniej nie wpadłem, teraz jak bym dał fotkę to będzie plagiat.Warg napisał:DIY to DIY ... może nie budowanie ale ...
tak, jak zrobisz to samo we wlasnym zakresiekeisan napisał:A właśnie że się da!
MKT wiec na jakosci nie tracimy a kosztuje 1,5zl zamiast 4pegelmesser napisał:Widze ladne niebieskie kondensatorki, identyczne mam w zapasach. Tez chyba wykorzystam w zwrotnicy
cudny90, ciut duże mi się to wydaje
a to co innego :razz: Myślałem że tylko trafo, zasilacz i preamp :wink: Ty masz podstawki do przykręcenia więc czemu ich nie dasz na górę?cudny90 napisał:Niieee, tam musi wejść cały układ preampa z trafem, selektorem, układem sterowania potkiem z silniczkiem, no i sam potek xD do tego jeszcze włącznik dotykowy i takie tam![]()