Będę bardzo miły i chętnie jeden zestawik przygarnęPawel S. napisał:pewnie to co z pozostalymi DIY - dam/pozycze kolegom/rodzinie

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Będę bardzo miły i chętnie jeden zestawik przygarnęPawel S. napisał:pewnie to co z pozostalymi DIY - dam/pozycze kolegom/rodzinie
a pod choinkę, na urodziny, imieniny :?:cudny90 napisał:Nigdy jeszcze nic nie dostałem
ciekaw jestem na ktore swieta :lol:toma085 napisał:Uuuu a może mi mikołaj je przyniesie ......
Pawel S. napisał:panowie, chodzilo mi o to ze te glosniki leza juz lata... a budowa moich kolumn trwala jakies 2 lata!
Tylko potem mi narzekaj że czasu nie masz i to zupełnie nie wiadomo czemuPawel S. napisał:lklukasz, nie po to je kupowalem lata temu zeby je tak poprostu sprzedac...
no i wole cos porobic
no chyba niczego innego nie da sie z tego zrobicamdr napisał:tyły i central do kina domowego
chcialem dac koledze fotografowi zeby zrobil dobre fotki ale ciagle nie mialem na to czasu az w koncu wyjechal na studia :???:Michał K. napisał:kiedy wkońcu pokażesz te swoje klocki? Czy ja mam to zrobić?
no bo niemam... doba jest taka krotka... :roll:takero napisał:Tylko potem mi narzekaj że czasu nie masz i to zupełnie nie wiadomo czemu
to opindalaj takie śmieci na allegro, a zajmij się tylko poważniejszymi projektami.Pawel S. napisał:no bo niemam... doba jest taka krotka... :roll:
lklukasz napisał:ploter, co ty jakąś manufakturę odtworzyłeś
Nie wiem szczerze po co czekać na słoneczny dzień, odkąd w pochmurne dni zakazane jest robienie zdjęć? :mrgreen: , chyba że planujesz sesję zdjęciową na tle morza albo na ukwieconej łące, to fakt, słoneczko by się przydało. Ale chyba do wiosny będziesz musiał na to poczekać.Pawel S. napisał:trzeba poczekac na jakis sloneczny dzien i samemu dobre fotki zrobic![]()
odkad ma sie kompakta ktory sniezy ;]marjano82 napisał:Nie wiem szczerze po co czekać na słoneczny dzień, odkąd w pochmurne dni zakazane jest robienie zdjęć?
takero napisał:przy naturalnym oświetleniu zdjęcia najlepiej wychodzą, szczególnie z tanich aparatów![]()
Wiem wiem, nieco ironizowałemPawel S. napisał:odkad ma sie kompakta ktory sniezy ;]