• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

ploter, to są moje urodziny i imieniny mojego syna. Więc chętnie przyjmiemy po jednym monitorze. Padać mam tu adres do wysyłki czy na PW :wink:

panowie, chodzilo mi o to ze te glosniki leza juz lata... a budowa moich kolumn trwala jakies 2 lata!
tak wiec na gotowe monitorki na tych odpadach trzeba bedzie poczekac bo przed nimi jest jakies 20-30 projektow do zrealizowania :P

Żeby zbytnio nie odbiegać od tematu :D i zeby nie było ze sie opierniczam :P

14SCX + PJ wersja monitor
14SCX + PJ wersja podlogowa
ARN 188 + ARV - efektowe do kina nowe paczki :P stare wyglądają tak:

Michał K. napisał:
kiedy wkońcu pokażesz te swoje klocki? Czy ja mam to zrobić?
chcialem dac koledze fotografowi zeby zrobil dobre fotki ale ciagle nie mialem na to czasu az w koncu wyjechal na studia :???:

trzeba poczekac na jakis sloneczny dzien i samemu dobre fotki zrobic :P

takero napisał:
Tylko potem mi narzekaj że czasu nie masz i to zupełnie nie wiadomo czemu
no bo niemam... doba jest taka krotka... :roll:

Pawel S. napisał:
trzeba poczekac na jakis sloneczny dzien i samemu dobre fotki zrobic :P
Nie wiem szczerze po co czekać na słoneczny dzień, odkąd w pochmurne dni zakazane jest robienie zdjęć? :mrgreen: , chyba że planujesz sesję zdjęciową na tle morza albo na ukwieconej łące, to fakt, słoneczko by się przydało. Ale chyba do wiosny będziesz musiał na to poczekać.

takero napisał:
przy naturalnym oświetleniu zdjęcia najlepiej wychodzą, szczególnie z tanich aparatów :P
Pawel S. napisał:
odkad ma sie kompakta ktory sniezy ;]
Wiem wiem, nieco ironizowałem:) Sam wczoraj się mocno nagimnastykowałem żeby moim fuji s6500 tych fotek parę pstryknąć do tematu wieczorem. Pech chciał, że mi się gdzieś zapodziało mocowanie do statywu i z dłuższych czasów naświetlania nici. Strzelałem z ręki a tu jak wiecie albo trzeba lampką się wspomóc albo wyższe ISO ustawić. Na 400 nawet ok było choć i tak z 50 fotek pokazałem tylko kilkanaście takich znośnych. Na sesję wieńczącą dzieło też zaplanowałem fotki lustrzanka kolegi, z tym że ja będę autorem.

dolphin123, Ty pytasz o takie rzeczy? :D

Skoro sygnał leci z ampli zsumowany to nie ważne do którego kanału w subie podłączysz .. Zostanie on zsumowany z niczym, czyli zostanie suma :) hehe

zbiór A + zbiór pusty = zbiór A :P

Powrót