nom, ale raczej będzie do poprawki, ciulową drukarkę mam :???:Pawel S. napisał:csbiczek, mostek TDA irka?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nom, ale raczej będzie do poprawki, ciulową drukarkę mam :???:Pawel S. napisał:csbiczek, mostek TDA irka?
lepsze takie niż woreczki, nie muszę przerzucać :razz: A takie plastikowe szufladki kosztują sporo...cudny90 napisał:csbiczek, fajne szufladki na rezystorki z papieru ^^
oj cos ciezko bedzie ze zwrotnica do tego :???:lysykrzysiek napisał:
dolphin123 napisał:jak masz za duże tego forniru chętnie odkupie :wink:
Tak, ale czy koncepcja jaka przedstawiłem ma ogólnie rację bytu? Czy gdyby wykonać takie paczki jak pisałem powyżej, zastosować zwrotkę z 3-way na stx miałoby to szansę zagrać poprawnie? Pytam czysto teoretycznie.dabyl napisał:marjano82, tutaj nie chodzi nawet o objętości obudów tylko o ułożenie głośników względem siebie. Choć osobiście nie wiem w jak dużym stopniu jeśli chodzi o sam odsłuch to wpływa to zmianę charakterystyki całej kolumny co potwierdzają testy różnych konstruktorów (np Troelsa a nawet chyba Yoshi napisał o tym arta, jest on na stronie głównej o ile się nie mylę).
bo nie wiem co jeszcze na boki chce położyć... :/ znudziła mnie większość...marjano82 napisał:Widzę że kolega dolphin123 ostro na fornir poluje.
Z tego co pisze lars233 wychodzi 11,50 za metr/2, wydaje mi się że cena rewelacyjna, ciekawe gdzie kupiony?marjano82 napisał:A czeczotkę sam chętnie bym położył na kolumnach, tylko ta cena cholerka nieco wysoka.