Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Trochę zabawy jest, sam się kiedyś tak bawiłemLuSzTi napisał:moje budowanie na ekranie (dosłownie)...
http://www.youtube.com/watch?v=tqBh5oEiWFM
FPGA + kod w Verilogu, który generuje wyświetlany obraz a także impulsy synchronizacji, obsługa klawiszy + logika gry.
Co prawda, nie audio...ale siedziałem tyle nad tym, że musiałem się pochwalić :razz: :mrgreen:
ale fajne DIY wyszło i za miesiąc ja się takim pochwalę :grin:Pawel S. napisał:nawet moj brat ktory ma 2 lewe rece potrafil cos zmajstrowac :mrgreen:
takero napisał:Jakieś fotorelacji się doczekamy ?
no wiecei, to nie moje wiec nie mam dokumentacjilklukasz napisał:Pawel S., możesz też film załączyć chętnie obejrzymy
To skopiuj... :mrgreen:Pawel S. napisał:no wiecei, to nie moje wiec nie mam dokumentacji![]()
mój datownik :smile: wszystkiego najlepszego :lol:lklukasz napisał:9 stycznia miał pierwsze urodziny
panowie, konczymy z offtopiciem czy tworzymy nowy temat o nastepnym pokoleniu DIY? ![]() | ![]() |