• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

także dołączam się do gratulacji...dla Ciebie i dla brata :wink:

moje budowanie na ekranie (dosłownie)...
http://www.youtube.com/watch?v=tqBh5oEiWFM
FPGA + kod w Verilogu, który generuje wyświetlany obraz a także impulsy synchronizacji, obsługa klawiszy + logika gry.
Co prawda, nie audio...ale siedziałem tyle nad tym, że musiałem się pochwalić :razz: :mrgreen:

LuSzTi napisał:
moje budowanie na ekranie (dosłownie)...
http://www.youtube.com/watch?v=tqBh5oEiWFM
FPGA + kod w Verilogu, który generuje wyświetlany obraz a także impulsy synchronizacji, obsługa klawiszy + logika gry.
Co prawda, nie audio...ale siedziałem tyle nad tym, że musiałem się pochwalić :razz: :mrgreen:
Trochę zabawy jest, sam się kiedyś tak bawiłem :) Dorób dźwięki i będzie audio :razz:

Pawel S., możesz też film załączyć chętnie obejrzymy :wink:

no to ja się już mogę pochwalić:

Mikołaj pomaga tacie składać wlm-y :mrgreen:

lklukasz napisał:
Pawel S., możesz też film załączyć chętnie obejrzymy :wink:

no to ja się już mogę pochwalić:

Mikołaj pomaga tacie składać wlm-y :mrgreen:
Fajny gość :cool: - ale chyba roczek już ma? Zabierz mu smoczek. Im wcześniej tym lepiej.

Pawel S., przecież to jest moje diy, zrobione własnoręcznie ....znaczy własno.... wiecie o co chodzi :mrgreen:
a wiesz jakie dźwięki wydaje jak jest głodny albo zły :mrgreen:
muszę zrobić pomiary :wink:

Ciesz się że nie dziewczynka - moja mała przenosi wyżej niż pierścieniowy Revelator...

witam, możecie podesłać sprawdzone konstrukcje na głosniku USHER AUDIO 8133? mi nie udało sie znaleźć niczego. chciałbym własnie na nim zrobić dwu-drożny zestaw br.

slow, czyzby dlatego ze jest teraz w promocji?
jak sam nic nie znalazles to albo znak zebys go nie kupowal... albo wyslij komus kto ci zwrotnice do tego zaprojektuje :P

Płytka Power Clone`a wersji Veterana (mostek 3xLM na kanał lub 3 niezalezne koncowki), mialem juz je jakis czas temu, wiec znajomemu sklepalem pierwszego wzmaka. Wstawiłem jeden mostek zamiast dwóch, bo szkoda kasy przy tym proejekcie :wink: Ogólnie sa niedostepne juz te płyteczki..

Powrót