Yoshi_80, poczytaj to http://www.audiostereo.pl/forum_wpisy.html?temat=25952&p=1
może ci ten wątek podsunie dodatkowe pomysły/usprawnienia
może ci ten wątek podsunie dodatkowe pomysły/usprawnienia
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
scythe1123 napisał:Yoshi_80, udostępnisz projekt?![]()
nowy1 ten GM70 robi wrażenie.nowy1 napisał:ja mam drajwer w gm70 300b![]()
daniel69 napisał:ps. widzę ze śrubki mocujące tda maja styk z metalowa cześcia a w końcu tda nie jest w wersji izolowanej...
Yoshi_80 napisał:No i w końcu przyszło. 90zł lżejszy ale uśmiech na twarzy audiomaniaka bezcenny :mrgreen: :mrgreen:
Trochę części brak ale może sie coś wyskrobie na tyle, żeby chociaż proca uruchomić![]()
Jestem pod wrażeniem :!: Już myślałem, że tylko moja Żona jest diyowcem, a tu taka niespodzianka :lol: Chyba trzeba będzie zrobić na to konto jakiegoś browca... co Ty na to LuSzTi ?LuSzTi napisał:Sama wytrawiła, sama powierciła, sama polutowała, sama będzie uruchamiać
Quester napisał:Jestem pod wrażeniem :!: Już myślałem, że tylko moja Żona jest diyowcem, a tu taka niespodzianka :lol: Chyba trzeba będzie zrobić na to konto jakiegoś browca... co Ty na to LuSzTi ?![]()