• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Takie sobie 50litrowe monitorki:D

img9537n.jpg

img9535g.jpg

Paweł, jakoś przejadł mi się kolor alu :) Blachy będą pomalowane na czarną perłe połysk, gałki, przycisk i śrubki zostaną srebrne, a boki fornir bejca mahoń i lakier kilka warstw :D

Moje ostatnie diy:
wzmacniacz słuchawkowy w obudowie własnej roboty- pierwszy i ostatni raz taką robię, dużo roboty, a efekt średni (chociaż się starałem) :) Górna pokrywa się suszy po malowaniu.

Efekt gitarowy tube screamer- popularny przester, schemat i płytka z tonepad.com
gałki niedługo będą a napisy prowizoryczne

A ja rozkręciłem moje linie,teraz Uszerki czekają na jeszcze jedną obudowę testową,po tym składam do kupy tą najlepszą i wykańczam :) Mam tylko mały problem z odzyskaniem wytłumienia w stanie nienaruszonym gdyż przykleiłem je na butapren :D

Panowie, może to nie zbudowane przeze mnie, ale nie wiedziałem, gdzie wrzucić :)

Co powiecie na coś takiego? To srebrne oczywiście ( sory za zdjęcie, ale nie chciało mi się statywu szukać )

1068360.jpeg

Powrót