• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Jakie to przetworniki za 18k? Ja tu się cieszę, że uzbierałem sobie Ushery a tu mi ktoś takie coś pokazuje :P

to i ja się pochwale, niedlugo wreszcie w gotowych, ktoś chciał na odsłuchy to zapraszam na priva :)

tył i przód inne kolce ze względu na cenę, ale i tył doczeka się takich samych, w gotowych pojawią się też inne rzeczy, nawet dużo, bo wreszcie mam wycięte elementy laserowo i wszystko mogę poskładać a są 2 końcówki mono LYNX, jedna stereo z pre itd, kino domowe na sta310 plus 5 końcówek symasym i małe graty.

nie bardzo rozumiem, bardziej się podobają moje czy accutony ?? :p jak moje to dziękuje i dodam jeszcze centralkę od kompletu (monitory też są ale za mało zrobione) i suba popełnionego dla zabawy - tanio visatona dostałem, ogólnie mam suba do kompletu z wyglądu a xxls plus 2 membrany bierne a ten jak wspomniałem z nudów i małych kosztów powstał, w sumie jest na handel jak ktoś by chciał, nie ma wzmacniacza - z tyłu tylko terminal i BR

akt, ja nie szaleję z wydawaniem waluty na tak drogie głośniki, bo mnie zwyczajnie nie stać na to
gdybym miał wolne fundusze (i zapewne nie tylko ja), to z chęcią zrobiłbym sobie taki zestawik

Tyz nie mam funduszy na takie klamoty, ale w tej cenie mozna isc spokojnie w tuby, a to juz zupelnie inna klasa dzwieku.

nowy1 wcale sie nie dziwie, ze ma to byc ostatnie diy bo niby na co mialbys sie niby przesiasc? Co jest cene wyzej od accutonow..

Bardzo podoba mi się design całości, mimo, że nie przepadam za jasnymi frontami.

Gratuluję pomysłu!

Powrót