Czy ktoś gdzieś widział drut o przekroju prostokątnym? Coś takiego świetnie by się nadawało na cewke.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czy ktoś gdzieś widział drut o przekroju prostokątnym?
A własnie, drut z padniętych elektronarzędzi (wirnik i stojan) nada się na cewkę ? Pytanie raczej teoretyczne ale czasami wala się coś po garażu co można by od czasu do czasu wykorzystać.
To ma być trochę niekonwencjonalna cewka
Bo z licy a nie z drutu
Na cewkę do zwrotnicy? Kompletnie bez sensu. Lica może "zadziałać" przy częstotliwościach rzędu megaherzów
"Czernione wkręty" - co dokładnie masz na myśli?
Widzisz nie znam się. Aż zadzwoniłem do producenta. Będą czernione chemicznie. Mówi, że zastosuje trwalsze, lepsze rozwiązanie. W przyszłym tygodniu 100kg wkrętów zawita w moim garażu ![]() ![]() | ![]() |
Hehe, nie mów hop, póki ich nie zobaczysz ![]() Ja takoż zgłaszam chęć nabycia onych wkrętów. Ile i jakich, się zobaczy jak Konrad zapoda temat. | ![]() |
Miałem do wyboru imbus lub torx. Kierowałem się swoim gustem. Dlatego wybrałem TORX. Wg mnie będą wyglądały lepiej niż monacory. Poczekajmy na produkt finalny. Wtedy założę odpowiedni wątek. Pozdrawiam opętanych DIY ![]() | ![]() |