Lekka membranka, niskie fs, miękkie zawieszenie. Będzie wymagał b.dużej budy ale za to brzmienie może być ciekawe.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ładne trafka,czy będzie to williamson?
Najprawdopodobniej coś ale L4 Audio Notu / Dynaco lub mój projekt na 6n9s i 6n8s (dwa stopnie w układzie różnicowym podobnie jak u Jasia) lampy wyjściowe 6p3s-eraven1985 co to będzie za projekt, na czym?
A wiesz ile u mnie to już leżylepiej zobacz na jakim etapie jest moj symasym ktorego budowe rozpoczalem w 2006-2007 roku
Nie tak ostatnioCiekawe, że ostatnio linia transmisyjna jest coraz bardziej zauważalna, a nawet brana pod uwagę jeśli chodzi o "audiodłubanie". Fajnie
L18RNX/P is a 6,5” High Fidelity woofer with an injection moulded metal chassis, intended for bass reflex and transmission line designs.
Ciekawe ile będzie kosztować?W nowościach od Seasa ciekawy głośnik do oversized 2-way:
http://www.seas.no/index.php?option=...ers&Itemid=272
Hehe miałem pisać do Ciebie w tej sprawie właśnie bo doszły mnie słuchy że masz taniej niż cały półświatek allegroa ile tych mat potrzebujesz?
mam dobra cena na gms-a