Przymiarki elektrowni:
Będzie ostra góra

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Przymiarki elektrowni:
Może akurat mi przypasi, ostatnio lubię żyletkowy dźwiękBędzie ostra góra![]()
Folia zdjęta i wycięte tylko logo z parametrami bo reszta była w opłakanym stanie no i pryśnięty na czarny mat. Teraz do wzmaka może by pasował ale czort wie co będzie w przyszłościPoza tym, co kombinowałeś z tym dietzem? przecież one po zdjęciu folii są w kolorze aluminium, pasowały by do wzmacniacza
Co to będzie? W sumie nie do końca lubię XT25, ale chyba kusi mnie walka z nią i jej okiełznanie na zwrotnicy...Moje malutkie zabawki
Co to będzie? W sumie nie do końca lubię XT25, ale chyba kusi mnie walka z nią i jej okiełznanie na zwrotnicy...![]()
odnoszę wrażenie że nikomu tutaj XT25 się nie podobaW sumie nie do końca lubię XT25
odnoszę wrażenie że nikomu tutaj XT25 się nie podoba
Pacuła piszę jednak że to "fantastyczny przetwornik" :biggrin:
Przecież wykresy nie grająZ prostej przyczyny:
Tylko teraz jest taki wybór w kopułkach około stówki że ja bym nie kupił tych XT z własnej nie przymuszonej woli
No ale jak leżą to już trudno
wydaje mi sie ze wiekszosc z nas (przynajmniej ja tak mam) zrazila sie do tego glosnika przez wadliwe zwrotnice akustyka.odnoszę wrażenie że nikomu tutaj XT25 się nie podoba![]()
No jak widać są i fani wiec możeA może to taki kopciuszek?
No jak widać są i fani wiec może
W RLS jest filterek 1 rzędu
Zwrotka z III:
![]()