Na pewno tak , by zmniejszyć jego chłonność .drewno trzeba potraktowac jakims podkladem przed malowaniem takim lakierem?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Na pewno tak , by zmniejszyć jego chłonność .drewno trzeba potraktowac jakims podkladem przed malowaniem takim lakierem?
"Podwoisz" ich efektywność marian dając je 10 -20cm od ściany
Spoko, wiem jak jest... Ja tylko tak w kwestii zasad....Dał bym, ale w moim małym pokoju same te panele są już grube.
tez sie nad tym zastanawialem. mysle ze 1-2mm starczy. byle tylko cos tam wystawalo i zakrywalo resztePanowie mam szybkie pyt. Dając panel frontowy do wzmacniacza nie mam koncepcji po ile wypuścić go na boki/poza wielkośc obudowy, znaczy jaki nadmiar względem obudowy (mam nadzieje że zrozumieliście ) Zechciał by ktoś może uraczyć jakąś ściągawką w postaci foto. Coś +/- w ten deseń:
Poznajektos poznaje swoje zalegle plyty?
Dałem po 5mm, jak coś to się zmniejszy później (aczkolwiek to podwójna robota...)tez sie nad tym zastanawialem. mysle ze 1-2mm starczy. byle tylko cos tam wystawalo i zakrywalo reszte
No to jest logiczne, dyfrakcja bo nie ma frezów - klejąc wyrównujesz front głośnika z deskami i już charki są wygładzone i sama dyfrakcja drastycznie się zmniejsza.
a ja dopiero jutro plyty odbieram :/Na pierwszy rzut idzie projekt na FGX, które także wczoraj pomierzyłem.
Ja wiem, że to jest logiczne, ale były niedowiarki (chyba marian), którzy domagali się pomiarów...więc są i pomiary