Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Se kupiłem, a co, taki też się przyda :razz:
Wolę wyciąć płyty o pól centymetra za długie z każdej strony i potem zjechać do równego niż się wnerwiać, że sie kopsnąłem i przypadkowo wyciąłęm jakiś zamały element.
Tylko że taką filozofią możesz nie złapać idealnie kątów prostych; w przypadku prostych skrzynek może wyjść tak że jedna będzie ciut inaczej stała od drugiej.Wolę wyciąć płyty o pól centymetra za długie z każdej strony i potem zjechać do równego
i do wyrównywania forniru.
A jak tam twoje paczki? Polakierowałeś już? Ja swoje pojechałem lakierem nitro, jutro kolega ma podesłać mi fotki bo nawet nie zdążyłem zrobić zanim mi je zabrał ![]() | ![]() |
ir0nhide, iklukasz jak chcecie coś tańszego z rodziny klonów accu to polecam to http://www.audiostereo.pl/wzmacniacz...0#entry2915881
Jako pierwszy go złożyłem i powiem że gra naprawdę fajnie.
Dźwięk coś pomiędzy 4100 a 5000.
nie ruszaj tym forniru!i do wyrównywania forniru.
taaa...Tylko że taką filozofią możesz nie złapać idealnie kątów prostych; w przypadku prostych skrzynek może wyjść tak że jedna będzie ciut inaczej stała od drugiej.
Spokojnie. Ja zawsze tak docinam fornir (różne gatunki). Niskie obroty, wolny posuw i taśma naklejona w miejscu gdzie prowadzone jest łożysko. Próbowałem różnych sposobów i taki jest dla mnie najlepszy.nie ruszaj tym forniru!
chyba ze zalozysz oring 1-2mm
niedosc ze zniszczysz fornir od lozyska, to jeszcze postrzepi go na gorze