Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Cewka nawinieta sporym drutem wiec bedzie mozna ja dobrze karmic.
polozyc jeden kawałek tak zeby nachodzil lekko na drugi i przyciac oba za jednym razemjak sie powinno prawidlowo dociac krawedzie forniru zeby jedna czesc zazebila sie z druga cześcia liscia??
jak sie powinno prawidlowo dociac krawedzie forniru zeby jedna czesc zazebila sie z druga cześcia liscia
- kupić fornir krawędziowany, dobrze
Lub
- przyciąć fornir nożykiem ogólnodostępnym (chyba że masz specjalny do forniru) przy listwie. Modyfikowane badziewia idą bez problemu, gorzej z naturalnym. Jeśli fornir ma duże usłojenia jest to dodatkowe utrudnienie, należy wtedy kilkakrotnie przejechać nożykiem trzymając go prawie na poziomo. Dla bezpieczeństwa można podkleić go od spodu taśmą papierową, zapobiega to odrywaniu pojedynczych słojów. W ten sposób odcinasz po parę mm z każdego liścia, ściskasz je za pomocą taśmy i nie ma śladu. Niestety trzeba parę liści spartolić aby to opanować
- - - - - aktualizacja - - - - -
http://m.youtube.com/watch?v=MmIkiA1cRA8
Ale efekt zupełnie inny w porównaniu do tej zmiełonej, sprasowanej i zabarwionej topoli.. Teak, dąb, zebrano jakie to ma znaczenie tylko kolor bejcy inny, nawet powtarzalność pasów jak na płycie meblowej.Mnie zawsze szlak trafia jak mam naturalny kleić i obrabiać.
Modyfikowany jest o wiele lepszym materiałem do wykończenia kolumn. Mnie zawsze szlak trafia jak mam naturalny kleić i obrabiać. Oprócz bardziej pracochłonnej obróbki dochodzą jeszcze problemy z bąblami, które na każdym naturalnym fornirze wychodzą. Na szczęście jest żelazko i młotek gumowy
Luz maria. Nie mam zamiaru burzyc Ci Twojego swiata fornirowania. Jak Ci pasuje tak jak robisz to ok, rob jak chcesz![]()
Jedyny właściwy do drewna i fornirowania tylko niestety trzeba spełnić wymagania dotyczące docisku. Butapren jest do gumy i plastiku.Ta wikol. Nie dziękuję postoję.
Dobre sobie. Proponuje poczytac o klejach i doinformowac sie temacieCytat Zamieszczone przez gooralesko:
"Ta wikol. Nie dziękuję postoję."
Jedyny właściwy do drewna i fornirowania (...)