Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dobra ale dla mnie za ostra. marian, jak chcesz coś łagodnego i ciepłego ale detalicznego to spróbuj wstęgi Etona. Dla mnie klasaja dla mnie b.dobra i może ją być ciężko pobić
Mam info, że SS 9700 które u mnie leżakują są na sprzedasz ![]() (zgłoś się do kolegi gavron04 ) Jak się zdecydujesz to zwrotkę dokładam gratis ![]() | ![]() |
Potrafi gadać ludzkim głosem
Nooo, to dobra myśl. Może Scythe123 skusi się na moje Wavecory i będę miał szybciej kasę na Revelatory. Kwestia tylko ile Gavron04 będzie chciał za nie... | ![]() |
Nie na temat...
Nooo, to dobra myśl.
Może Scythe123 skusi się na moje Wavecory i będę miał szybciej kasę na Revelatory.
Kwestia tylko ile Gavron04 będzie chciał za nie...
![]()
czyzby sposob na emeryture?Głośników to Ty masz dużo, tylko nic z nimi nie robisz![]()
to nie sluchales lusztiego kolumn na AS?HDS-a, nawet z ciekawości gdyż go nie słyszałem.
22 u burego grala zupelnie jak nie szpilkaJak bede bral szpilke to tylko ta samochodowa
to nie sluchales lusztiego kolumn na AS?
lokata kapitałuczyzby sposob na emeryture?
ja przyszedlem nieco wczesniej jak prawie nikogo nie bylo... moglem nieco posluchacNie na tyle żebym mógł go ocenić
Ty to powiedziales/napisales ![]() | ![]() |
ale jak juz wiadomo gral za glosno
wiem o tym doskonaleTo są właśnie gusta - dla Ciebie grał za głośno, dla niektórych był to dźwięk wystawy Gusta Panie, gusta