Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
I jak gra to pre, byłem na początku na niego zapisany ale jakieś cuda wychodziły, najpierw robił zwrot przelewu, później od nowa i w końcu zrezygnowałem.
Widzę że masz ta samą wersję pcb e450 z dzielonymi masami A,B,C, te duże kondensatory wej. jatnzeny nie robią czasem za antenę szczególnie ten blisko trafka zalewnego?
chodzi o Klona Accu E-450- - - - - aktualizacja - - - - -
btw co tam potrzeba oprocz samych koncowek mocy, chodzi mi o to co tam w zbiorowych zamowieniach bylo jeszcze skladane, plytka protektora ze wszystkimi zabezpieczeniami? wszystkie stopnie sa na wspolnej plytce stopnia koncowego?
chodzi o Klona Accu E-450
lme49990
Nie tak do końca.Następna sprawa, niech komuś nie wpadnie do głowy wymieniać wzmacniacz operacyjny w DC serwie od E-450.
Jeszcze niedawno pomiedzy JRC, NE5532 a innymi cudakami za 10x badz wieksza kase nie bylo nawet najmniejszej roznicy, a tu nagle taki LME gra lepiej?
Nie spodziewalem sie tego po tym forum![]()