Czemu tak dalego glosniki od siebie?
Między koszami jest 2,5cm, jeśli mission miałby front to inaczej by to wyglądało ale niema frez pod niego jest od wewnątrz(nie wygodne ale nie musze robić frontu :blushing

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czemu tak dalego glosniki od siebie?
11 po skosie od środka do środka ,prostopadle od podstawy jest 10cmTe 11 cm jest mierznąć prostopadle do podstawy czy też po skosie od środka do środka ?
do samochodu chyba juz nie mam (jak mam to w koszalinie)Paweł zapewne jeszcze ma
nie jestem pewien czy dokladnie ten model, ale mialem BC u siebie. przecietny plastikowy - wg mnie szkoda czasu
to chyba w takich przedziałach to pcx stx-owy tylkoSzukam czegos sensownego i w miare taniego do pracy z Tonsilem GDN 13/40/2.
Zobaczymy czy bedzie slychac inne kondensatory w zasilaczu, zabawa w audio voodoo![]()
A gdzie masz te takie naj naj naj ...... naj czerwone (mają też odmianę czarną, ale są tańszezabawa w audio voodoo
A gdzie masz te takie naj naj naj ...... naj czerwone (mają też odmianę czarną, ale są tańsze)?